Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Aabenraa

Erhvervsdrivende i Aabenraa – få hjælp fra jeres svenske kontakt

Hej erhvervsdrivende i Aabenraa! Leder I efter professionel hjælp til at navigere i det svenske marked? Har I brug for svensksprogede tjenester til at booste jeres forretning? Så er jeg, Mattias Bergström, jeres mand!

Jeres svenske forbindelse

Jeg er en erfaren svensk freelancer med base i Sverige, og siden 1999 har jeg hjulpet danske virksomheder med succes. Med indgående kendskab til både det svenske og danske marked er jeg jeres brobygger til Sverige.

Bred vifte af svensk hjælp

Uanset jeres behov står jeg klar til at assistere jer med:

  • Markedsføring og forretningsudvikling i Sverige
  • Kommunikation og PR på svensk
  • Juridiske og administrative tjenester i Sverige
  • Rekruttering af svensk arbejdskraft
  • Etablering af virksomhed i Sverige
  • Og meget mere!

Tæt samarbejde på afstand

Afstanden mellem Aabenraa og Sverige er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Med moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på afstand, så I får den hjælp, I har brug for, lige når I har brug for den.

Tag kontakt og lad os starte samarbejdet

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer med jeres svenske ambitioner? Så tøv ikke med at kontakte mig! Jeg ser frem til at drøfte jeres behov og indlede et frugtbart samarbejde.

Sammen kan vi nå succes i Sverige!

Med min ekspertise og jeres lokale markedskendskab kan vi sammen skabe positive resultater på det svenske marked. Kontakt mig i dag og lad os komme i gang!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!