Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Aarup

Hej Aarup! Din svenske freelance-forbindelse er her

Aarup – den idylliske by med en rig historie og et blomstrende erhvervsliv. I kender byens udfordringer og muligheder, og I ved, at succes ofte kræver et internationalt perspektiv. Her er, hvor jeg kommer ind i billedet.

Jeg hedder Mattias Bergström, og jeg er en erfaren svensk freelancer med speciale i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med base i Sverige tilbyder jeg en bred vifte af freelance-tjenester, der kan hjælpe virksomheder i Aarup med at nå deres mål.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

  • Grafisk design: Skiller du dig ud fra mængden? Jeg hjælper med logoer, brochurer, hjemmesider og meget mere.
  • Tekstforfatteri: Fang din målgruppe med fængende og effektivt indhold til din hjemmeside, blog eller sociale medier.
  • SEO-optimering: Bliv set af de rigtige kunder! Jeg forbedrer din søgemaskinerangering og øger din online synlighed.
  • Sociale medier: Engagér dit publikum og styrk dit brand med strategisk kommunikation på tværs af platforme.
  • Projektledelse: Har du brug for hjælp til at holde styr på dit næste projekt? Jeg sørger for, at det bliver leveret til tiden og inden for budgettet.
  • Redaktionelt arbejde: Sikrer du, at dit indhold er fejlfrit og flydende? Jeg tilbyder korrekturlæsning, tekstredigering og oversættelse (undtagen tolkning).

Succeshistorier fra Aarup

Et lokalt tømrerfirma ønskede at modernisere deres onlineprofil. Sammen udviklede vi et nyt responsivt website og implementerede en effektiv SEO-strategi. Resultatet? En stigning på 30 % i kundeanmodninger inden for 6 måneder!

Et andet eksempel er en butik med lokale delikatesser. De havde brug for hjælp til at skabe engagerende indhold til deres sociale medier. Vi udarbejdede en contentkalender og producerede fængende opslag, hvilket resulterede i en fordobling af følgere på Instagram på blot 3 måneder.

Din svenske forbindelse til succes

Uanset om du er en lille startup eller en etableret virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål i Danmark og Sverige. Tænk på mig som din svenske forbindelse, der kan navigere i kulturelle nuancer og sprogbarrierer.

Afstand er ingen hindring!

Med moderne teknologi og et internationalt mindset er jeg klar til at samarbejde med dig, uanset hvor du befinder dig.

Lad os tage en snak!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau? Kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Sammen kan vi skabe succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!