Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Åbyhøj

Hej Åbyhøj! Din svenske forbindelse til succes

Åbyhøj, en hyggelig by med stærke erhvervsambitioner. Men hvordan kan I, som dansk virksomhed, nå jeres fulde potentiale på den anden side af Øresundsbron? Her kommer jeg ind i billedet.

Jeg hedder Mattias Bergström, og jeg er jeres professionelle brobygger til Sverige. Som erfaren konsulent og sprogspecialist har jeg siden 1999 hjulpet danske virksomheder med at få succes i Sverige. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til det svenske marked, kultur og forretningsgang, og jeg står klar til at hjælpe jer med jeres specifikke behov.

Hvad kan jeg tilbyde jer?

Uanset om I søger nye kunder, leverandører eller samarbejdspartnere i Sverige, eller om I drømmer om at etablere jer på det svenske marked, så kan jeg hjælpe jer på vej. Her er blot nogle få eksempler på mine ydelser:

  • Markedsundersøgelser og analyser: Få værdifuld indsigt i det svenske marked og jeres målgruppe.
  • Forretningsudvikling: Skræddersyede strategier til at indgå på det svenske marked og nå jeres mål.
  • Kommunikation og markedsføring: Lokalisering af jeres materiale til det svenske marked og effektiv kommunikation med jeres svenske kunder.
  • Rekruttering: Find de rette svenske medarbejdere til jeres virksomhed.
  • Juridisk assistance: Navigér det svenske retssystem og få juridisk rådgivning skræddersyet til jeres behov.

Et konkret eksempel fra Åbyhøj

I kender måske historien om jeres lokale bryggeri, “Åbyhøj Bryghus”, der for nogle år siden besluttede sig for at ekspandere til Sverige. Med hjælp fra en svensk samarbejdspartner fik de oversat deres etiketter, tilpasset deres markedsføring til det svenske marked og fundet de rette distributører. I dag er de en succesfuld spiller på det svenske marked, og det hele startede med et ønske om at nå nye kunder på den anden side af sundet.

Lad os skabe succes sammen

Er I klar til at tage skridtet videre og indtage det svenske marked? Så tøv ikke med at kontakte mig. Lad os tage en uforpligtende samtale om jeres ambitioner og hvordan jeg kan hjælpe jer med at realisere dem. Afstanden er ingen hindring, og med min viden og erfaring er jeg jeres svenske forbindelse til succes.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!