Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Asaa

Din svenske forbindelse til succes: Hvordan jeg kan hjælpe virksomheder i Asaa, Danmark

Hej Asaa! Jeg er din professionelle svenske freelancer, klar til at hjælpe virksomheder i dit hyggelige, nordjyske hjørne med alle jeres behov for svenske tjenester. Med base i Sverige, men med blikket rettet mod Danmark og jeres specifikke udfordringer, er jeg jeres brobygger til succes på den anden side af Øresundsbron.

Hvad kan jeg hjælpe jer med?

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra:

  • Marketing og kommunikation: Tekstforfatning, oversættelse, SEO-optimering, sociale medier, PR og meget mere.
  • Grafisk design: Logo design, webdesign, brochurer, flyers og andre visuelle materialer.
  • Webudvikling: WordPress-hjemmesider, webshop-løsninger, integrationer og teknisk support.
  • Forretningsudvikling: Markedsundersøgelser, forretningsplanlægning, produktlanceringer og netværk i Sverige.

Og meget mere! Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har et specifikt behov, som ikke er nævnt her.

Asaa: En by med potentiale

Asaa er en charmerende by med en rig historie og et stærkt lokalsamfund. I de senere år har I oplevet en stigende interesse fra svenske turister, takket være jeres smukke natur, jeres hyggelige havn og jeres unikke kultur. Dette åbner op for spændende muligheder for lokale virksomheder, der ønsker at udvide deres kundebase og øge deres indtjening.

Et konkret eksempel: Svensk succes i Asaa

Et godt eksempel på, hvordan en svensk forbindelse kan gavne en virksomhed i Asaa, er historien om “Sjögrens Fiskehandel”. Denne lokale fiskebutik så en stigende efterspørgsel fra svenske turister efter deres friske fisk og skaldyr. Ved at samarbejde med en svensk marketingkonsulent fik de oprettet en svensksproget hjemmeside og sociale medier, hvilket resulterede i en markant stigning i kundebesøg og salg fra Sverige.

Hvorfor vælge mig?

Som erfaren freelancer med et indgående kendskab til både det danske og svenske marked, tilbyder jeg jer:

  • Lokalkendskab: Jeg forstår jeres lokale udfordringer og muligheder i Asaa.
  • Svensk ekspertise: Jeg har et bredt netværk i Sverige og kan hjælpe jer med at nå jeres målgruppe der.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå jeres individuelle behov og skræddersy mine løsninger til jer.
  • Fleksibilitet: Jeg arbejder effektivt og til konkurrencedygtige priser.

Samarbejde for succes

Jeg er jeres svenske forbindelse til succes, uanset om I ønsker hjælp med marketing, webudvikling, forretningsudvikling eller noget helt andet. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål. Afstanden er ingen hindring, og samarbejde på tværs af landegrænser kan åbne op for nye, spændende muligheder.

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!