Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Asnæs

Svensk service till Asnæs: Din bro til succes på den anden side af sundet!

Hej Asnæs! Som svensk freelancer med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder, er jeg begejstret for at tilbyde mine tjenester til jer. Jeg ved, at jeres idylliske by har en blomstrende forretningsverden, og jeg er overbevist om, at et strategisk partnerskab med Sverige kan føre til spændende vækstmuligheder.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder en bred vifte af professionelle tjenester, der kan understøtte jeres forretning på alle tænkelige måder. Her er et udpluk:

Marketing og kommunikation:

 • Presse- og mediekontakter i Sverige
 • Udvikling af svensksproget marketingmateriale
 • Reklamekampagner til det svenske marked
 • Social media management på svensk

Handel og forretningsudvikling:

 • Markedsundersøgelser og analyser af det svenske marked
 • Identifikation af potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige
 • Etablering af forretningsforbindelser i Sverige
 • Forhandlinger og kontraktunderskrivelser med svenske virksomheder

Web og teknologi:

 • Udvikling af svensksprogede websites og webapps
 • SEO-optimering for det svenske marked
 • E-handelsløsninger til det svenske marked
 • Teknisk support og vedligeholdelse

Andre ydelser:

Konkret eksempel på succes:

Asnæs Bageri, en lokal succeshistorie, besluttede at udvide til det svenske marked. De udviklede en svensksproget webshop og marketingkampagne, hvilket resulterede i en betydelig stigning i salget til Sverige. Dette viser, hvordan et svensk samarbejde kan åbne nye døre for jeres forretning.

Hvorfor vælge mig?

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har et dybtgående kendskab til både det danske og svenske marked, hvilket sikrer, at jeg kan skræddersy mine tjenester til jeres specifikke behov.
 • Netværk og kontakter: Jeg har et stort netværk i Sverige, hvilket kan give jer adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre ressourcer.
 • Fleksibel og resultatorienteret: Jeg arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres mål og levere løsninger, der skaber konkrete resultater.
 • Effektiv og omkostningseffektiv: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder effektivt for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres investering.

Lad os samarbejde!

Jeg er overbevist om, at jeg kan være en værdifuld samarbejdspartner for jeres virksomhed i Asnæs. Tøv ikke med at kontakte mig for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål. Afstanden er ingen hindring, og jeg glæder mig til at høre fra jer!

Lad os sammen skabe succes på begge sider af sundet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!