Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Assens

Hej Assens! Din svenske erhvervsforbindelse er her!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent, der har hjulpet danske virksomheder siden 1999. Nu er jeg klar til at hjælpe virksomheder i Assens med alle jeres behov for svenske tjenester, uanset om det er store eller små. Med base i Sverige er jeg jeres direkte forbindelse til det svenske marked, og jeg er dedikeret til at hjælpe jer med at få succes.

Assens: En charmerende by med stort potentiale

Assens er en smuk havneby på Sydfyn med en rig historie og et levende kulturliv. I de senere år har byen oplevet en stigende interesse fra både turister og virksomheder, og det er tydeligt, at der er et stort potentiale for vækst.

Men hvordan kan I udnytte dette potentiale endnu bedre? Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Alle de svenske tjenester, I har brug for

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jer med at få succes på det svenske marked. Her er blot nogle få eksempler:

 • Markedsundersøgelser og forretningsudvikling: Jeg kan hjælpe jer med at forstå det svenske marked, identificere nye muligheder og udvikle effektive forretningsstrategier.
 • Eksport og import: Jeg kan guide jer gennem processen med eksport og import til og fra Sverige, herunder toldregler, logistik og distribution.
 • Juridisk rådgivning: Jeg samarbejder med erfarne svenske advokater, der kan rådgive jer om alle juridiske spørgsmål vedrørende jeres aktiviteter i Sverige.
 • Rekruttering og HR: Jeg kan hjælpe jer med at finde de rette svenske medarbejdere og sikre, at I overholder alle arbejdsmarkedsregler.
 • Marketing og kommunikation: Jeg kan udarbejde skræddersyede marketing- og kommunikationsmaterialer på svensk, der taler til jeres målgruppe.
 • Netværk og kontakter: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, som jeg kan introducere jer til.

Derudover kan jeg også hjælpe jer med en lang række andre opgaver, f.eks.:

 • Oversættelse af dokumenter og hjemmesider
 • Lokalisering af software og produkter
 • Arrangering af møder og forretningsrejser
 • Søgning efter finansiering og investorer

Et konkret eksempel på, hvordan en svensk forbindelse kan hjælpe

I 2020 indgik Assens Bryghus et samarbejde med en svensk bryggerikoncern. Dette samarbejde åbnede dørene for eksport af Assens Bryghus’ øl til Sverige, og det har været en stor succes for bryggeriet. Samarbejdet blev i høj grad muliggjort af en svensk erhvervskonsulent, der hjalp med at etablere kontakten, forhandle aftalen og sikre, at alle juridiske og praktiske forhold blev håndteret korrekt.

Hvorfor er jeg det bedste valg for jer?

Der er mange gode grunde til at vælge mig som jeres svenske erhvervsforbindelse:

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at få succes i Sverige.
 • Bredt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til et væld af muligheder.
 • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå jeres individuelle behov og skræddersyer mine tjenester derefter.
 • Resultatorienteret: Jeg er fokuseret på at hjælpe jer med at nå jeres mål og skabe konkrete resultater.
 • Effektiv kommunikation: Jeg kommunikerer klart og effektivt på både dansk og svensk.

Afstand er ingen hindring

Selvom jeg er bosat i Sverige, er afstand ingen hindring for vores samarbejde. I dag er det nemmere end nogensinde at kommunikere og samarbejde på tværs af landegrænser, og jeg benytter mig af alle de nyeste teknologier for at sikre, at vores samarbejde er effektivt og produktivt.

Kontakt mig i dag!

Jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe jer med at få succes på det svenske marked. Kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!