Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Augustenborg

Din svenske samarbeidspartner i Augustenborg: Målrettet service og ekspertise på tvers av landegrenser

Er du en virksomhet i Augustenborg som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Da trenger du en pålitelig partner med fingeren på pulsen i svensk næringsliv. Som erfaren svensk forretningskonsulent med omfattende erfaring fra Danmark, er jeg klar til å hjelpe din bedrift med å nå sine mål i Sverige.

Augustenborg: En by med unikt potensial

Augustenborg, med sin rike historie og naturskjønne beliggenhet, har mye å by på. Byens næringsliv er preget av små og mellomstore bedrifter innenfor ulike sektorer, som turisme, handel og håndverk. Som din svenske kontaktperson, forstår jeg viktigheten av å skreddersy løsninger som passer for nettopp din bransje og dine spesifikke behov.

Omfattende tjenester for enhver bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige, inkludert:

 • Markedsundersøkelser og analyse: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, konkurrentlandskapet og potensielle kunder.
 • Forretningsutvikling og strategi: Utvikle en effektiv strategi for å etablere seg eller vokse i Sverige.
 • Markedsføring og kommunikasjon: Nå ut til svenske kunder med målrettede kampanjer og effektiv kommunikasjon.
 • Nettverksbygging og relasjonshåndtering: Etabler verdifulle kontakter med svenske samarbeidspartnere, leverandører og kunder.
 • Juridisk og administrativ bistand: Naviger deg gjennom det svenske regelverket og få hjelp med administrative oppgaver.
 • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser og språkkonsultasjon for å sikre feilfri kommunikasjon.
 • Rekruttering og bemanning: Finn de rette medarbeiderne for å styrke din virksomhet i Sverige.

Et konkret eksempel på suksess

I 2022 samarbeidet et lokalt bakeri i Augustenborg med et svensk bakeri for å utvikle og lansere et nytt brødprodukt basert på lokale, danske råvarer. Gjennom en svensk kontaktperson fikk de verdifull hjelp med markedsundersøkelser, produktutvikling, markedsføring og nettverksbygging i Sverige. Resultatet? Produktene deres ble en stor suksess på det svenske markedet, og omsetningen økte betydelig.

Hvorfor velge meg?

Som din svenske samarbeidspartner tilbyr jeg mer enn bare tjenester. Du får også:

 • Bred erfaring og lokalkunnskap: Jeg har lang erfaring med å hjelpe danske bedrifter lykkes i Sverige, og forstår de kulturelle og forretningsmessige nyansene i begge land.
 • Personlig service og tett samarbeid: Jeg jobber tett med deg for å forstå dine behov og skreddersy løsninger som passer for din bedrift.
 • Effektiv kommunikasjon og tilgjengelighet: Du kan alltid nå meg, og jeg svarer raskt på dine spørsmål og henvendelser.
 • Et omfattende nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige, noe som kan være en stor fordel for din bedrift.

Ta kontakt og la oss starte samarbeidet!

Er du klar til å ta steget inn i det svenske markedet? Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å nå sine mål. Avstanden mellom oss er ingen hindring, og sammen kan vi skape suksesshistorier på tvers av landegrenser.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!