Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bagsværd

Din svenske forbindelse til succes i Bagsværd og Sverige

Som erfaren erhvervskonsulent med speciale i svensk-danske relationer siden 1999, kan jeg tilbyde virksomheder i Bagsværd en bred vifte af skræddersyede løsninger inden for svensk serviceydelser. Uanset om I søger hjælp med markedsføring i Sverige, juridiske forhold, rekruttering eller noget helt fjerde, står jeg klar til at guide jer gennem processen og sikre jeres succes på det svenske marked.

Bagsværd: En by med potentiale

Bagsværd er en blomstrende by med et stærkt erhvervsliv og en voksende internationalisering. Byens beliggenhed tæt på København gør den attraktiv for virksomheder, der ønsker at være tæt på både hovedstaden og de omkringliggende områder. Med en stigende efterspørgsel efter svenske produkter og tjenester, er potentialet for dansk-svensk samarbejde i Bagsværd enormt.

Mine svensketjenester til din virksomhed i Bagsværd

Jeg tilbyder en omfattende vifte af svensketjenester, der kan hjælpe jeres virksomhed med at vokse i Sverige. Her er blot nogle få eksempler:

 • Markedsføring og kommunikation: Pressemeddelelser, markedsanalyser, hjemmesideoversættelse, sociale medier, SEO og SEM på svensk.
 • Juridiske forhold: Kontraktindgåelse, selskabsregistrering, intellektuel ejendomsret og tvistløsning i Sverige.
 • Rekruttering og HR: Søgning og headhunting af svensktalende medarbejdere, løn- og personalehåndtering.
 • Forretningsudvikling: Identifikation af samarbejdspartnere, markedsadgang, forretningsplanlægning og etablering i Sverige.
 • Kundeservice: Svensktalende kundeservicemedarbejdere, oversættelse af kundeanmeldelser og håndtering af reklamationer.
 • Andre tjenester: Teknisk oversættelse, produktlancering i Sverige, repræsentation på messer og konferencer.

Et konkret eksempel på succesfuldt svensk samarbejde i Bagsværd

I 2022 indgik virksomheden “Miljøteknik A/S” i Bagsværd et samarbejde med et svensk affaldsbehandlingsfirma. Med hjælp fra en svensk konsulent fik Miljøteknik A/S etableret sig på det svenske marked og opnået en række nye kunder. Samarbejdet har været en stor succes for begge parter, og det viser potentialet i at udnytte svensk ekspertise til at vokse i Sverige.

Hvorfor vælge mig som din svenske forbindelse?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg som jeres svenske forbindelse:

 • Bred erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk samarbejde har jeg et indgående kendskab til begge kulturer og markeder.
 • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, hvilket giver mig mulighed for at finde den perfekte løsning til jeres behov.
 • Skræddersyede løsninger: Jeg tager udgangspunkt i jeres specifikke behov og udarbejder en skræddersyet løsning, der passer til jeres budget og mål.
 • Svensk indsigt: Jeg har en dyb forståelse af den svenske forretningskultur og kan hjælpe jer med at navigere de kulturelle forskelle.
 • Effektiv kommunikation: Jeg kommunikerer flydende på både dansk og svensk, hvilket sikrer en effektiv og problemfri samarbejdsproces.

Kontakt mig og lad os starte samarbejdet

Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe jeres virksomhed med at opnå succes i Sverige. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål. Sammen kan vi skabe vækst og succes på tværs af landegrænser.

Bemærk venligst: Afstanden mellem os er ingen hindring. Jeg arbejder effektivt online og kan hurtigt og nemt hjælpe jer med jeres svensk relaterede behov.

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!