Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bedsted Thy

Kan en svensk konsulent i Sverige hjälpa ditt företag i Bedsted Thy?

Bedsted Thy, med sin charmiga havn og idylliske landskab, er hjemsted for mange spændende virksomheder. Men for små og mellemstore virksomheder kan grænseoverskridende forretning til Sverige virke både udfordrende og tidskrævende. Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Som svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder, er jeg din direkte forbindelse til Sverige. Jeg bor i Sverige, men er fuldt ud dedikeret til at forstå og imødekomme behovene hos danske virksomheder. Uanset om du søger hjælp med:

  • Markedsundersøgelser og markedsadgang: Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige, analysere markedet og udarbejde en skræddersyet strategi for at komme ind på det svenske marked.
  • Marketing og kommunikation: Jeg kan assistere med at oversætte og tilpasse dit marketingmateriale til det svenske marked, udvikle effektive kommunikationsstrategier og nå ud til det svenske publikum gennem de rette kanaler.
  • Juridiske og administrative spørgsmål: Jeg kan guide dig gennem de juridiske og administrative processer, der er forbundet med at drive forretning i Sverige, og sætte dig i kontakt med relevante advokater og andre fagfolk.
  • Forretningsudvikling og netværk: Jeg kan hjælpe dig med at finde nye forretningsmuligheder, opbygge relationer med svenske virksomheder og deltage i relevante messer og konferencer.

Eksempel på succes: Et lokalt Bed & Breakfast i Bedsted Thy ønskede at tiltrække flere svenske gæster. Ved hjælp af en svensk marketingkonsulent fik de oversat deres hjemmeside og marketingmateriale til svensk, oprettet annoncer på svenske rejsewebsteder og deltog i en messe i Sverige. Resultatet? En markant stigning i antallet af svenske bookinger!

Hvorfor vælge mig?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk forretning har jeg en dyb forståelse for både den danske og svenske kultur og forretningspraksis.
  • Personlig og skræddersyet service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udarbejder en skræddersyet løsning, der passer til din virksomhed.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af ressourcer og muligheder.
  • Effektivitet og omkostningseffektivitet: Jeg arbejder effektivt og målrettet for at sikre, at du får mest muligt ud af dit budget.

Afstand er ingen hindring: Takket moderne teknologi kan jeg nemt samarbejde med dig online og telefonisk, uanset hvor du befinder dig.

Er du klar til at tage dit næste skrid på det svenske marked? Så er jeg din partner!

Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Bedsted Thy med at nå nye højder.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!