Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bevtoft

Profesjonell svensk forretningskonsulent klar til å hjelpe virksomheter i Bevtoft

Er du en bedriftseier i Bevtoft som leter etter måter å dra nytte av det svenske markedet på, eller trenger du hjelp med spesifikke svenske tjenester? Da har du kommet til rett sted!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en sterk bakgrunn i å hjelpe danske bedrifter siden 1999. Selv om jeg er basert i Sverige, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som hjelper din virksomhet i Bevtoft med å nå sine mål.

Bevtoft: En unik by med stort potensial

Bevtoft ligger vakkert til ved Limfjorden og er kjent for sin rike historie, sjarmerende havn og blomstrende turismebransje. Byen har også et aktivt næringsliv med mange spennende virksomheter innenfor ulike sektorer.

Enten du driver en restaurant, et håndverksbedrift, en IT-virksomhet eller noe helt annet, kan jeg hjelpe deg med å få kontakt med svenske kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Tjenester jeg tilbyr:

  • Markedsundersøkelser og rådgivning: Få innsikt i det svenske markedet og hvordan du kan tilpasse dine produkter og tjenester for å nå svenske kunder.
  • Språktjenester: Oversettelse av markedsføringsmateriell, nettsider og andre dokumenter til flytende svensk.
  • Rekruttering og bemanning: Finn de riktige svensktalende medarbeiderne for å styrke teamet ditt.
  • Juridisk rådgivning: Naviger i det svenske regelverket og sikre at virksomheten din overholder alle lover og regler.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige, etablere nye partnerskap og nå nye kunder.
  • Kulturforståelse: Få en dypere forståelse av svensk forretningskultur og hvordan du kan bygge positive relasjoner med svenske aktører.

Konkret eksempel på suksess med svensk samarbeid:

I 2022 samarbeidet Bevtofts anerkjente “Smedens Hus” med et svensk designfirma for å oppdatere interiøret og skape en mer moderne og innbydende atmosfære. Dette samarbeidet resulterte i en betydelig økning i turismen og omsetningen for “Smedens Hus”.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe danske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige, noe som gir deg tilgang til potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere.
  • Personlig service: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer for din bedrift.
  • Språklig ekspertise: Jeg er flytende i både svensk og dansk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og forståelse.

Avstand er ingen hindring!

Selv om jeg er basert i Sverige, er avstand ingen barriere for å samarbeide. Vi kan enkelt holde kontakten og gjennomføre møter via telefon, e-post eller videokonferanse.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din i Bevtoft til neste nivå med hjelp fra en svensk forretningskonsulent? Kontakt meg i dag for en gratis konsultasjon og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!