Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Billum

Professionel svensk hjælp til virksomheder i Billum

Billum, den charmerende by i Varde Kommune, er kendt for sine vidtstrakte strande, livlige fiskerihavn og unikke natur. Men vidste du, at Sverige kan være en værdifuld ressource for virksomheder i Billum?

Som erfaren svensk erhvervskonsulent med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, er jeg din direkte forbindelse til Sverige. Uanset om du har brug for hjælp med:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Ønsker du at udvide din kundebase til Sverige? Jeg hjælper dig med at skræddersy din markedsføring, finde de rette samarbejdspartnere og navigere i det svenske forretningsklima.
  • Produktudvikling og sourcing: Leder du efter nye leverandører eller samarbejdspartnere i Sverige? Jeg har et omfattende netværk og kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til dine behov.
  • Juridiske og administrative tjenester: Skal du have hjælp med kontrakter, lovgivning eller andre administrative opgaver i Sverige? Jeg samarbejder med erfarne svenske advokater og revisorer, der kan rådgive dig sikkert.
  • Rekruttering og HR: Leder du efter dygtige medarbejdere i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at finde de rette kandidater og sikre en smidig rekrutteringsproces.
  • Kulturel forståelse og kommunikation: Vil du undgå misforståelser og kommunikere effektivt med svenske kunder eller samarbejdspartnere? Jeg rådgiver dig om kulturelle forskelle og hjælper dig med at kommunikere klart og professionelt.

Et konkret eksempel på svensk hjælp i Billum

Billum Strand Camping & Resort er et godt eksempel på, hvordan en svensk forbindelse kan gavne en virksomhed i byen. Campingpladsen samarbejdede med et svensk marketingbureau for at udvikle en ny markedsføringsstrategi, der specifikt målrettede sig mod det svenske marked. Resultatet? En markant stigning i antallet af svenske gæster, hvilket gav et gevaldigt boost til campingpladsens økonomi.

Hvorfor vælge mig?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk erhvervssamarbejde har jeg en dyb forståelse for begge kulturer og markeder.
  • Stort netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, hvilket giver mig mulighed for at finde de bedste løsninger til dine specifikke behov.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå din virksomhed og dine mål og skræddersyr mine ydelser til at opfylde dine specifikke behov.
  • Effektiv kommunikation: Jeg kommunikerer klart og effektivt på både dansk og svensk, hvilket sikrer, at vi er på samme side hele vejen igennem.

Tag kontakt og lad os starte samarbejdet!

Uanset om du lige er startet din virksomhed eller har været i branchen i årevis, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål i Sverige. Afstanden mellem Billum og Sverige er ingen hindring – med moderne teknologi kan vi nemt samarbejde på tværs af landegrænser.

Så tøv ikke med at kontakte mig for at drøfte dine muligheder. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Jeg er din svenske forbindelse til succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!