Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Billund

Erhvervsdriven i Billund? Få svensk hjælp til alt I behøver – direkte fra Sverige!

Befinder du dig i Billund og leder efter svensk hjælp til at løfte din virksomhed til nye højder? Så søg ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med et indgående kendskab til det danske marked siden 1999, er jeg din direkte forbindelse til Sverige og kan assistere jer med alle jeres svensk relaterede behov.

Billund, hjemsted for LEGOLAND® og LEGO Gruppen, er en by med internationalt udsyn og et blomstrende erhvervsliv. Men at navigere i svensk kultur og forretningspraksis kan være udfordrende, selv for den mest erfarne virksomhedsejer. Her er, hvor jeg kommer ind i billedet.

Omfattende svensk assistance til jeres virksomhed i Billund

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder over alt fra oversættelser og markedsføring til juridisk rådgivning og forretningsudvikling. Her er blot et udpluk af, hvad jeg kan hjælpe jer med:

 • Oversættelser: Professionelle oversættelser af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale og meget mere.
 • Markedsføring: Udarbejdelse af målrettet markedsføringsplaner for det svenske marked, herunder digital markedsføring og sociale medier.
 • Rekruttering: Find de rette svensktalende medarbejdere til jeres team.
 • Forretningsudvikling: Hjælp til at etablere jer i Sverige, finde nye kunder og samarbejdspartnere samt udvide jeres forretning på det svenske marked.
 • Kulturel forståelse: Rådgivning om svensk forretningskultur og etikette, så I kan undgå faldgruber og opbygge stærke relationer.
 • Produktadaption: Tilpasning af jeres produkter og tjenester til det svenske marked.
 • Myndighedskontakt: Navigation i svenske regler og love.
 • Og meget mere: Har I specifikke behov, som ikke er nævnt her? Tøv ikke med at kontakte mig for at drøfte dem.

Et konkret eksempel på svensk hjælp i Billund

LEGO Gruppen er et glimrende eksempel på en Billund-baseret virksomhed, der har draget fordel af svensk hjælp til at nå succes på internationalt plan. Virksomheden samarbejder med adskillige svenske leverandører og partnere, og deres succes på det svenske marked kan delvis tilskrives deres forståelse for svensk kultur og forretningspraksis.

Hvorfor vælge mig som jeres svenske forbindelse?

Der er mange fordele ved at vælge mig som jeres svenske forbindelse:

 • Bred erfaring: Med over 20 års erfaring i erhvervskonsulentbranchen har jeg et dybtgående kendskab til både det danske og svenske marked.
 • Lokalt netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til værdifulde ressourcer og informationer.
 • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå jeres individuelle behov og skræddersy mine ydelser til at matche dem.
 • Omkostningseffektiv: At outsource jeres svenske behov til mig er ofte mere omkostningseffektivt end at ansætte en intern medarbejder.
 • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes, og I kan være sikre på klar og effektiv kommunikation på både dansk og svensk.

Afstand er ingen hindring

Selvom jeg befinder mig i Sverige, er afstand ingen hindring for vores samarbejde. Takket moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på afstand.

Lad os starte samarbejdet i dag!

Er I klar til at tage jeres virksomhed til det næste niveau på det svenske marked? Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!