Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bogense

Erhvervsbro til Sverige: Din svenske hjælpende hånd i Bogense

Befinder din virksomhed i Bogense sig midt i en spændende ekspansion mod Sverige? Ønsker I at udnytte potentialet i det svenske marked, men mangler I et lokalt kontaktpunkt på den anden side af Øresundsbron? Så er jeg din svenske erhvervskonsulent, og jeg er klar til at hjælpe dig med at få succes i Sverige.

Med base i Sverige og over 20 års erfaring med at rådgive danske virksomheder, er jeg din direkte forbindelse til Sverige. Uanset om du har brug for hjælp med oversættelser, markedsføring, rekruttering, juridiske spørgsmål eller noget helt andet, så er jeg her for dig.

Bogense: En charmerende by med stort potentiale

Bogense, med sin rige historie og idylliske beliggenhed ved Det Sydfynske Øhav, er hjemsted for en blomstrende erhvervssektor. Virksomheder inden for turisme, fødevareproduktion, detailhandel og serviceindustrien spiller alle en vigtig rolle i byens økonomi.

Flere virksomheder i Bogense har allerede med succes etableret sig i Sverige. Eksempelvis indgik bryggeriet “Bogense Bryghus” et samarbejde med en svensk distributør, hvilket åbnede dørene for et helt nyt marked for deres specialøl. Dette viser, at der er et stort potentiale for Bogense-virksomheder i Sverige, og jeg er klar til at hjælpe dig med at realisere det.

Dine svenske behov er mit speciale

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Oversættelser: Professionelle oversættelser af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale og meget mere.
  • Markedsføring: Udarbejdelse af markedsføringsplaner, søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier og annoncering målrettet det svenske marked.
  • Rekruttering: Find de rette medarbejdere med de rette kompetencer og erfaringer til dit svenske team.
  • Juridisk rådgivning: Navigering i de komplekse juridiske regler og love, der gælder for at drive virksomhed i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Rådgivning om, hvordan du etablerer dig i Sverige, finder samarbejdspartnere og udvider din virksomhed.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående tilbyder jeg også en lang række andre tjenester, der kan skræddersys til dine specifikke behov.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste samarbejdspartner for din virksomhed i Bogense, når det kommer til Sverige:

  • Lokalkendskab: Jeg har et indgående kendskab til både det danske og svenske marked, hvilket giver mig mulighed for at rådgive dig om kulturelle forskelle og forretningspraksis.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg hjulpet adskillige danske virksomheder med at få succes i Sverige.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til værdifulde informationer og samarbejdspartnere.
  • Personlig service: Jeg er dedikeret til at give dig personlig og skræddersyet service, der opfylder dine specifikke behov.

Samarbejde på tværs af landegrænser

Afstanden mellem Bogense og Sverige er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Med moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på afstand.

Tag det næste skridt

Er du klar til at tage din virksomhed til Sverige? Så kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Sammen kan vi gøre din ekspansion til Sverige til en succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!