Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bogø By

Erhvervsfremgang med Svensk hjælp: Din svenske forbindelse til succes i Bogø By

Hej erhvervsdrivende i Bogø By! Er du på udkig efter at udvide din virksomhed til Sverige eller få mest muligt ud af din eksisterende tilstedeværelse der? Leder du efter en pålidelig svensk samarbejdspartner, der forstår både dit lokale marked og de svenske forretningslandskaber? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en stærk baggrund i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige er jeg din direkte forbindelse til et bredt udvalg af svenske tjenester, der kan hjælpe din virksomhed i Bogø By med at nå nye højder.

Tjenester skræddersyet til dine behov

Uanset om du har brug for hjælp med oversættelser, marketing, juridiske spørgsmål, rekruttering, logistik eller noget helt andet, så står jeg klar til at assistere dig. Her er blot et udpluk af de mange tjenester, jeg kan tilbyde:

  • Oversættelser: Professionelle oversættelser af høj kvalitet, der sikrer, at dit budskab rammer plet hos svenske kunder og samarbejdspartnere.
  • Marketing og kommunikation: Udvikling af effektive marketingstrategier og kommunikationsmateriale målrettet det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Hjælp med at identificere nye forretningsmuligheder i Sverige og udarbejde planer for at komme ind på markedet.
  • Juridisk rådgivning: Vejledning om svensk lovgivning, der påvirker din virksomhed, og hjælp med at indgå kontrakter og andre juridiske dokumenter.
  • Rekruttering: Find de bedste svenske medarbejdere til din virksomhed.
  • Logistik og distribution: Effektiv håndtering af din logistik og distribution til og fra Sverige.

Mere end bare tjenester: Din svenske samarbejdspartner

Ud over de konkrete tjenester, jeg tilbyder, er jeg også din trofaste samarbejdspartner i Sverige. Jeg har et omfattende netværk af kontakter inden for forskellige brancher, og jeg er altid opdateret på de seneste trends og udviklinger i det svenske erhvervsliv. Dette betyder, at jeg kan give dig værdifuld indsigt og rådgivning, der går langt ud over de enkelte tjenester.

Et konkret eksempel på svensk succes i Bogø By

For nylig hjalp en svensk konsulent Bogø By Rådhus med at omlægge deres affaldsindsamlingssystem. Konsulenten identificerede en svensk leverandør, der kunne tilbyde en mere effektiv og miljøvenlig løsning, og bistod rådhuset med hele implementeringsprocessen. Resultatet? Betydelige besparelser på omkostningerne og en reduceret miljøpåvirkning.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange gode grunde til at vælge mig som din svenske samarbejdspartner:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige.
  • Lokalkendskab: Jeg forstår både det danske og det svenske marked, hvilket sikrer, at jeg kan skræddersy mine tjenester til dine specifikke behov.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til værdifulde muligheder og ressourcer.
  • Engagement og dedikation: Jeg er dedikeret til din succes og vil arbejde hårdt for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Tag det næste skrid mod succes i Sverige

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau i Sverige? Så kontakt mig i dag for en gratis konsultation! Sammen kan vi udarbejde en plan for, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Afstanden mellem Bogø By og Sverige er ingen hindring for succes – lad mig være din bro til nye muligheder.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!