Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Børkop

Hej Børkop! Din svenske hjælpende hånd er lige ovre sundet

Er du virksomhedsejer i Børkop og drømmer om at udvide din virksomhed til Sverige? Eller måske står du overfor udfordringer i dit daglige arbejde, som kræver svensk ekspertise? Så fortvivl ej! Med mig som din svenske kontaktperson er hjælpen lige ved hånden, uanset om du befinder dig i hjertet af Børkop eller på dit kontor.

Børkop, den hyggelige by med omkring 3.500 indbyggere, er kendt for sit stærke erhvervsliv og sin idylliske beliggenhed tæt på både Fredericia og Vejle. Byen summer af initiativrige virksomheder inden for mange brancher, og med Østersøen som nabo er der naturligvis også et maritimt islæt.

Men hvad kan jeg så gøre for dig og din virksomhed i Børkop? Jeg tilbyder en bred vifte af svensk relaterede ydelser, der kan hjælpe dig med at få succes:

Oversættelser: Har du brug for professionel oversættelse af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale eller lignende fra dansk til svensk? Så står jeg klar til at levere kvalitetsoversættelser, der gengiver både indhold og tone præcist.

Markedsføring og PR i Sverige: Ønsker du at nå ud til et svensk publikum med dine produkter eller tjenester? Jeg hjælper dig med at udarbejde en skræddersyet marketingstrategi, der tager højde for kulturelle forskelle og sikrer, at dit budskab rammer målgruppen på den rigtige måde.

Forretningsrådgivning: Har du brug for sparring og rådgivning om at drive forretning i Sverige? Med min indsigt i det svenske marked og forretningskultur kan jeg hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger og undgå faldgruber.

Rekruttering og HR: Leder du efter svensk arbejdskraft, eller har du brug for hjælp til HR-relaterede opgaver i Sverige? Jeg kan assistere dig med at finde de rette medarbejdere og sikre, at dit HR-arbejde er i overensstemmelse med svensk lovgivning.

Andre ydelser: Udover ovenstående tilbyder jeg også hjælp med blandt andet:

  • Juridiske oversættelser og rådgivning
  • Kulturel forståelse og træning
  • Etablering af virksomhed i Sverige
  • Netværksopbygning i Sverige

Et konkret eksempel:

Måske kender du allerede historien om Børkop-virksomheden “Hygge Design”, der producerer eksklusive møbler. Virksomheden ønskede at bryde ind på det svenske marked, men manglede viden om kulturelle nuancer og forretningspraksis. De kontaktede et svensk konsulentfirma, som hjalp dem med at tilpasse deres produkter og marketing til det svenske marked. Resultatet? En stigende efterspørgsel på deres møbler i Sverige og en fordobling af deres omsætning på bare ét år!

Hvorfor vælge mig?

  • Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring som svensk forretningskonsulent har jeg et indgående kendskab til både det danske og svenske marked.
  • Lokalkendskab: Jeg bor og arbejder i Sverige, hvilket giver mig en unik forståelse for den svenske kultur og forretningsverden.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine individuelle behov og skræddersyer mine ydelser, så de passer perfekt til din virksomhed.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en stor fordel for din virksomhed.

Tag kontakt og lad os skabe succes sammen!

Selvom Østersøen ligger mellem os, er afstand ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!