Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Borup

Din svenske samarbeidspartner: Eksperthjelp til Borup-bedrifter

Er du en virksomhetseier i Borup som ønsker å utvide til Sverige eller dra nytte av svensk kompetanse? Da trenger du en pålitelig svensk samarbeidspartner som forstår både det danske og svenske markedet. Se ikke lenger enn til meg!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en sterk bakgrunn i å hjelpe danske bedrifter siden 1999. Med base i Sverige har jeg inngående kunnskap om både svensk næringsliv og kulturelle nyanser, og jeg er klar til å hjelpe din bedrift med å navigere i det svenske markedet.

Tjenester for enhver bedrift i Borup

Uansett hva slags svensk hjelp du trenger, kan jeg hjelpe deg. Her er bare noen få eksempler på mine tjenester:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Trenger du hjelp med å nå et svensk publikum? Jeg kan utvikle effektive markedsføringsstrategier, oversette nettsider og markedsføringsmateriell, og skrive engasjerende svensk tekst.
  • Salg og forretningsutvikling: Ønsker du å øke salget til Sverige eller etablere et svensk datterselskap? Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder og partnere, forhandle avtaler og utvikle virksomhetsplaner.
  • Juridiske og administrative tjenester: Lurer du på svenske lover og regler? Jeg kan sette deg i kontakt med relevante fagfolk og hjelpe deg med å navigere i det svenske byråkratiet.
  • Rekruttering og HR: Trenger du å ansette svensktalende medarbeidere? Jeg kan hjelpe deg med å finne kvalifiserte kandidater og håndtere rekrutteringsprosessen.
  • Logistikk og transport: Har du behov for å sende varer til eller fra Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å finne pålitelige transportleverandører og håndtere toll- og dokumenthantering.

Et konkret eksempel på svensk samarbeid i Borup

Visste du at Danmarks største vindmøllepark, Ørsted Havvindmøllepark, ligger like utenfor Borup? Dette ambisiøse prosjektet krevde samarbeid mellom danske og svenske selskaper. De svenske selskapene COWI og Ørsted bidro med sin ekspertise innen ingeniørkunst og fornybar energi, mens danske selskaper sto for konstruksjon og installasjon. Dette samarbeidet resulterte i en vellykket utbygging som har hatt stor positiv innvirkning på både Danmark og Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det finnes mange grunner til å velge meg som din svenske samarbeidspartner:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe danske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Nettverk og kontakter: Jeg har et bredt nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Jeg er tospråklig og har utmerket forståelse for både dansk og svensk kultur.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg personlig service og skreddersydde løsninger.
  • Resultatorientert: Jeg fokuserer på å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige.

La oss samarbeide!

Er du klar til å ta din virksomhet til neste nivå i Sverige? Kontakt meg i dag for en gratis konsultasjon! Sammen kan vi utarbeide en plan for å nå dine mål og sikre din suksess i det svenske markedet.

Avstanden mellom oss er ingen hindring. La oss koble Borup til Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!