Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bredsten

Din svenske samarbeidspartner i Bredsten: Eksperthjelp innen rekkevidde

Er du næringsdrivende i Bredsten og trenger hjelp med svenske forhold? Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, men mangler lokalkunnskap og kontakter? Fortvil ikke! Med meg som din svenske samarbeidspartner har du en erfaren konsulent på din side, klar til å hjelpe deg med alle dine svenske behov.

Bredsten, med sin idylliske beliggenhet ved Horsens Fjord, er et attraktivt sted for både boende og næringsdrivende. Byen har et blomstrende næringsliv, med fokus på turisme, service og småbedrifter. Men for mange virksomheter kan det svenske markedet virke utilgjengelig og komplisert.

Tjenester for enhver bedrift i Bredsten

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Bredsten til å lykkes i Sverige. Her er noen eksempler:

 • Markedsundersøkelser og analyse: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, konkurrentlandskapet og potensielle kunder.
 • Forretningsutvikling og strategi: Utvikle en effektiv strategi for å nå dine mål i Sverige, basert på markedsinnsikt og dine spesifikke behov.
 • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av markedsføringsmateriell, nettsider og andre dokumenter til svensk.
 • Rekruttering og bemanning: Finn de riktige svensktalende medarbeiderne for å styrke ditt team.
 • Juridisk rådgivning: Naviger i det svenske regelverket og unngå juridiske fallgruver.
 • Nettverksbygging:kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer i Sverige.
 • Kulturell forståelse: Få hjelp til å forstå svenske forretningsvaner og kultur for å bygge suksessfulle relasjoner.

Dette er bare noen få eksempler på hva jeg kan hjelpe deg med. Jeg er fleksibel og tilpasser meg dine spesifikke behov, uansett bransje eller størrelse på bedriften din.

Et konkret eksempel på suksess med svensk hjelp

I 2022 samarbeidet et reisebyrå i Bredsten med en svensk markedsføringskonsulent for å nå ut til et svensk publikum. Konsulenten hjalp reisebyrået med å tilpasse markedsføringsmaterialet til det svenske markedet, bygge en svensk nettside og etablere kontakt med svenske reisearrangører. Resultatet? En betydelig økning i antall svenske gjester, som bidro til å øke reisebyråets omsetning og lønnsomhet.

Hvorfor velge meg som din svenske samarbeidspartner?

Det finnes mange grunner til å velge meg som din svenske samarbeidspartner:

 • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe danske bedrifter med å lykkes i Sverige.
 • Bredt kontaktnett: Jeg har et stort nettverk av kontakter innen ulike bransjer i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull informasjon og potensielle samarbeidspartnere.
 • Dyp forståelse for både Danmark og Sverige: Jeg forstår forskjellene og likhetene mellom dansk og svensk kultur og næringsliv, noe som er avgjørende for suksess på tvers av landegrensene.
 • Effektiv og personlig service: Jeg jobber tett sammen med deg for å forstå dine behov og levere skreddersydde løsninger.
 • Kostnadseffektivt samarbeid: Du slipper kostnadene ved å ansette en svensk konsulent på heltid, og får ekspertise når du trenger det.

Ta kontakt og la oss starte samarbeidet!

Er du klar til å ta din virksomhet i Bredsten til neste nivå i Sverige? Ikke nøl med å ta kontakt med meg i dag for en gratis konsultasjon. Sammen kan vi utarbeide en plan for å nå dine mål og sikre din suksess i det svenske markedet. Avstanden mellom Bredsten og Sverige er ingen hindring – med meg på laget har du alltid en erfaren svensk samarbeidspartner innen rekkevidde.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!