Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Brøndby

Erhvervsbrobyggeren mellem Danmark og Sverige: Din svenske forbindelse i Brøndby

Brøndby, en charmerende by med en rig historie og et blomstrende erhvervsliv, har måske ligefrem det, din virksomhed mangler for at nå nye højder. Men hvordan kan man navigere i Sverige, et spændende marked med et unikt sprog og kultur, fra distancen? Her kommer jeg ind i billedet.

Som erfaren svensk erhvervskonsulent med et indgående kendskab til det danske marked siden 1999, er jeg din direkte forbindelse til Sverige. Uanset om du søger nye kunder, leverandører, samarbejdspartnere eller blot ønsker at udvide din virksomheds rækkevidde mod nord, er jeg her for at hjælpe.

Tjenester skræddersyet til dine behov i Brøndby

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe virksomheder i Brøndby med at få succes i Sverige:

 • Markedsundersøgelser og analyse: Få værdifuld indsigt i det svenske marked, herunder forbrugeradfærd, konkurrenter og lovgivning.
 • Forretningsudvikling og strategi: Udarbejd en skræddersyet strategi for at komme ind på det svenske marked eller udvide din eksisterende tilstedeværelse.
 • Marketing og kommunikation: Tilpas dit budskab til det svenske publikum gennem kulturelt relevant markedsføring og kommunikation.
 • Rekruttering og HR: Find de rette medarbejdere med svensk sprogkundskab og kulturel forståelse.
 • Netværk og forbindelser: Få adgang til mit omfattende netværk af svenske virksomheder, organisationer og beslutningstagere.
 • Språgtjenester: Få professionelle oversættelser og sproglig sparring til dine forretningsdokumenter, hjemmeside og marketingmateriale.
 • Andre skræddersyede løsninger: Fortæl mig om dine specifikke behov, så sammensætter jeg en løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Et konkret eksempel på svensk succes i Brøndby

Brøndby Svømmehal, et lokalt svømmeanlæg, ønskede at øge antallet af svenske gæster. De samarbejdede med et svensk marketingbureau for at udvikle en målrettet kampagne, der fremhævede anlæggets unikke tilbud og lettilgængelighed fra Sverige. Kampagnen var en stor succes, og Brøndby Svømmehal oplevede en betydelig stigning i antallet af svenske besøgende.

Hvorfor vælge mig som din svenske forbindelse?

 • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i dansk-svensk erhvervssamarbejde har jeg den viden og knowhow, der skal til for at sikre din succes i Sverige.
 • Lokalkendskab: Jeg forstår både det danske og det svenske marked, hvilket gør mig i stand til at skræddersy løsninger, der passer til dine specifikke behov.
 • Netværk og forbindelser: Mit omfattende netværk i Sverige giver dig adgang til de rette mennesker og muligheder.
 • Personlig service: Jeg er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige, og du vil altid have direkte adgang til mig.

Samarbejde på tværs af landegrænser

Lad mig være din svenske forbindelse og åbn døren til nye muligheder i Sverige. Uanset om du er en lille virksomhed, der lige er startet, eller et veletableret selskab, der ønsker at udvide, er jeg her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Kontakt mig i dag for at starte din svenske succeshistorie!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!