Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Brovst

Din svenske samarbeidspartner: Tjenester for Brovst, Danmark, fra Sverige

Brovst, hjertet av Jammerbukten, er kjent for sin vakre natur, sitt rike kulturliv og sin blomstrende næringsvirksomhet. Som svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring i Danmark, er jeg her for å hjelpe bedrifter i Brovst med deres behov for svenske tjenester av alle slag. Uansett om du trenger hjelp med markedsføring i Sverige, rekruttering av svensktalende ansatte, juridiske spørsmål eller noe helt annet, er jeg din kontaktperson på den andre siden av Øresund.

Bredt spekter av tjenester

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Brovst til å lykkes i Sverige, inkludert:

 • Markedsføring og kommunikasjon: Pressemeldinger, nettsider, sosiale medier, annonsering, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell tilpasset det svenske markedet.
 • Språktjenester: Oversettelse av dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell, samt språkkontroll for å sikre feilfri kommunikasjon.
 • Forretningsutvikling: Rådgivning om etablering i Sverige, markedsanalyse, forretningsplanlegging og kontakt med potensielle samarbeidspartnere.
 • Juridiske tjenester: Bistand med kontrakter, avtaler, lisenser og andre juridiske dokumenter relatert til Sverige.
 • Rekruttering: Hjelp med å finne kvalifiserte svensktalende medarbeidere til din bedrift i Brovst.
 • Kulturforståelse: Rådgivning om svensk forretningskultur, etikette og forhandlinger.
 • Andre tjenester: Nettverksbygging, markedsundersøkelser, administrative tjenester og mer.

Et konkret eksempel

Brovst Mejeri, en lokal osteprodusent, ønsket å ekspandere til det svenske markedet. De trengte hjelp med å få produktene sine godkjent for import, finne passende distributører og markedsføre seg til svenske forbrukere. Ved å samarbeide med en svensk konsulent, klarte Brovst Mejeri å lansere produktene sine i Sverige med stor suksess.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til at du bør velge meg som din svenske samarbeidspartner:

 • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring i Danmark og et bredt nettverk av kontakter i Sverige, kan jeg hjelpe deg med alle dine behov relatert til svensk næringsliv.
 • Lokalkunnskap: Jeg kjenner det danske markedet godt, og jeg forstår de kulturelle forskjellene mellom Danmark og Sverige.
 • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg personlig service og skreddersydde løsninger som passer for din bedrift.
 • Effektiv kommunikasjon: Jeg snakker flytende dansk og svensk, og jeg kommuniserer alltid klart og tydelig.
 • Kostnadseffektivitet: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible løsninger som passer for ditt budsjett.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er avstand ingen hindring for å samarbeide med bedrifter i Brovst. Takket moderne teknologi kan vi enkelt holde kontakten og samarbeide effektivt på tvers av landegrensene.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift i Brovst til neste nivå i Sverige? Ta kontakt med meg i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et produktivt samarbeid!

Sammen kan vi gjøre suksess i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!