Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Dronningmølle

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper Dronningmølle-bedrifter

Drømmer du om å utvide virksomheten din til Sverige, men mangler kontaktene og kunnskapen som trengs for å lykkes? Er du en bedriftseier i Dronningmølle som søker svensk ekspertise for å nå nye høyder? Da har du kommet til rett sted!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe danske selskaper siden 1999. Med base i Sverige har jeg omfattende kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket, og jeg er klar til å dele min ekspertise med deg.

Tjenester for enhver bedrift i Dronningmølle

Uansett hva dine behov er, kan jeg hjelpe deg. Her er bare noen få av de mange tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Trenger du hjelp med å nå et svensk publikum? Jeg kan utvikle effektive markedsføringsstrategier, skrive fengende svensk tekst for nettstedet ditt, sosiale medier og annonser, og til og med håndtere dine PR-aktiviteter i Sverige.
  • Juridiske tjenester: Lurer du på hvordan svensk lov påvirker virksomheten din? Jeg kan sette deg i kontakt med pålitelige svenske advokater som kan gi deg råd om kontrakter, arbeidsrett, skatt og andre juridiske spørsmål.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en markedsføringsstrategi, finne potensielle kunder og partnere, og navigere i det svenske næringslivet.
  • Rekruttering: Leter du etter de beste svenske talentene? Jeg kan hjelpe deg med å finne kvalifiserte kandidater, gjennomføre intervjuer og forhandle ansettelsesbetingelser.
  • Administrative tjenester: Trenger du hjelp med administrative oppgaver som regnskapsføring, personaladministrasjon og kundeservice på svensk? Jeg kan koble deg sammen med dyktige fagfolk som kan håndtere disse oppgavene for deg.

Mer enn bare standardtjenester

I tillegg til de ovennevnte tjenestene, kan jeg også tilby skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov. Kanskje du trenger hjelp med produktlansering i Sverige, å finne en svensk leverandør, eller å håndtere kulturelle forskjeller i forretningsforhandlinger. Uansett hva dine utfordringer er, er jeg her for å hjelpe deg.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske forretningspartner:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe danske bedrifter, har jeg den kunnskapen og erfaringen du trenger for å lykkes i Sverige.
  • Nettverk og kontakter: Jeg har et stort nettverk av kontakter i svensk næringsliv, noe som gir deg tilgang til et bredt spekter av ressurser og muligheter.
  • Språklig flyt: Selv om jeg ikke kan nevne språkkunnskapene mine her, kan jeg forsikre deg om at jeg kommuniserer effektivt på både svensk og dansk, noe som sikrer at det ikke oppstår misforståelser.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg forstår at hvert selskap er unikt, og jeg vil jobbe tett med deg for å utvikle en løsning som oppfyller dine spesifikke behov og mål.
  • Resultatorientert: Jeg er fokusert på å levere resultater, og jeg vil jobbe hardt for å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå i Sverige? Ikke la avstanden være en hindring. Kontakt meg i dag for en gratis konsultasjon, og la oss starte samarbeidet!

Fyll ut skjemaet nedenfor for å komme i gang!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!