Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Ebberup

Profesjonell hjelp fra Sverige til din virksomhet i Ebberup

Driver du en virksomhet i Ebberup og trenger hjelp med å navigere i det svenske markedet? Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du bistand med svensk regelverk og forretningspraksis? Da er jeg din svenske kontaktperson!

Jeg er en erfaren forretningskonsulent med en omfattende bakgrunn i å hjelpe danske bedrifter lykkes i Sverige siden 1999. Med base i Sverige har jeg inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningslivet, og jeg kan hjelpe deg med et bredt spekter av tjenester.

Dine svenske behov dekket

Her er noen av de viktigste tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Trenger du hjelp med å nå et svensk publikum, utvikle en svensk markedsføringsstrategi eller selge produktene eller tjenestene dine i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med alt fra markedsundersøkelser og kampanjeutvikling til salgsstrategier og forhandlinger.
  • Juridisk bistand og regelverk: Er du usikker på svensk lovgivning, kontraktsvilkår eller andre juridiske forhold? Jeg kan sette deg i kontakt med erfarne advokater og jurister som kan gi deg råd og veiledning.
  • Rekruttering og HR: Leter du etter svenske medarbeidere eller trenger du hjelp med HR-spørsmål knyttet til svenske ansatte? Jeg kan hjelpe deg med å finne de beste kandidatene, håndtere ansettelsesprosessen og sørge for at du overholder svensk arbeidsrett.
  • Operasjonell støtte: Trenger du hjelp med administrative oppgaver, kundeservice på svensk eller annen operasjonell støtte knyttet til din virksomhet i Sverige? Jeg kan sette deg i kontakt med kvalifiserte leverandører som kan hjelpe deg.

Mer enn bare standardtjenester

I tillegg til de ovennevnte tjenestene, kan jeg også hjelpe deg med en rekke andre ting, for eksempel:

  • Etablering av selskap i Sverige: Trenger du hjelp med å etablere et svensk datterselskap eller registrere deg som utenlandsk foretak i Sverige? Jeg kan guide deg gjennom prosessen og sørge for at alt blir gjort riktig.
  • Nettverksbygging og kontaktetablering: Ønsker du å komme i kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere eller investorer i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å bygge nettverk og etablere kontakter som kan bidra til å få virksomheten din til å vokse.
  • Språk- og kulturrådgivning: Er du usikker på svensk forretningskultur eller trenger du hjelp med å kommunikere effektivt på svensk? Jeg kan gi deg råd og veiledning om språklige og kulturelle nyanser som kan være avgjørende for suksess i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske kontaktperson. Her er noen av de viktigste:

  • Bred erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe danske bedrifter lykkes i Sverige. Jeg har et omfattende nettverk og inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningslivet.
  • Personlig service og skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer for din virksomhet. Du vil alltid ha direkte tilgang til meg, og jeg vil være din personlige kontaktperson for alle dine svenske behov.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber effektivt og målrettet for å oppnå dine mål. Jeg er dedikert til å hjelpe deg med å lykkes i Sverige, og jeg måler min suksess på din suksess.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå i Sverige? Ikke nøl med å ta kontakt med meg i dag for en gratis konsultasjon. Sammen kan vi diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål. Avstanden er ingen barriere, så kontakt meg gjerne via e-postformularet nedenfor.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!