Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Egtved

Hjælp til din virksomhed i Egtved – direkte fra Sverige

Egtved, charmerende by med en rig historie og et blomstrende erhvervsliv, byder på et væld af muligheder for danske virksomheder. Men hvad nu, hvis du har brug for ekspertise fra Sverige for at løfte din virksomhed til nye højder? Uanset om du søger hjælp med oversættelser, markedsføring, forretningsudvikling eller noget helt fjerde, så er jeg her for dig.

Din svenske forbindelse til succes

Jeg er en erfaren erhvervskonsulent med en stærk baggrund i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til både det svenske og det danske marked, hvilket gør mig til den perfekte samarbejdspartner for din virksomhed i Egtved.

Oversættelse og meget mere

Oversættelse er naturligvis en af mine kerneydelser. Jeg sikrer, at dit budskab bliver formidlet præcist og nuanceret til et svensktalende publikum, uanset om det drejer sig om marketingmateriale, juridiske dokumenter eller tekniske manualer.

Men jeg tilbyder meget mere end blot oversættelse. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Få hjælp med at udarbejde en effektiv markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til det svenske marked. Jeg kan også assistere dig med at finde de rette samarbejdspartnere og kunder i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Har du planer om at udvide til Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at navigere i det svenske forretningsklima og undgå faldgruber. Jeg kan også rådgive dig om juridiske og administrative forhold.
  • Kulturel forståelse: Undgå kulturforskelle, der kan hæmme din succes i Sverige. Jeg kan hjælpe dig med at forstå svensk forretningskultur og etikette, så du kan kommunikere og samarbejde effektivt med svenskere.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Egtved:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder har jeg den viden og knowhow, der skal til for at få succes i Sverige.
  • Indgående kendskab til begge markeder: Jeg forstår både det danske og det svenske marked, hvilket giver mig en unik fordel i forhold til at rådgive dig om grænseoverskridende samarbejde.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersyer mine løsninger til din virksomhed.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes. Jeg sørger for, at vi altid kommunikerer klart og effektivt.

Tag kontakt i dag

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau med hjælp fra en svensk ekspert? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Afstanden er ingen hindring – vi kan nemt samarbejde online eller mødes personligt, hvis det er nødvendigt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!