Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Ejstrupholm

Hej Ejstrupholm! Din svenske erhvervsforbindelse er her

Er du en virksomhedsejer i Ejstrupholm, der leder efter måder at udvide din virksomhed til Sverige eller få adgang til svenske tjenester? Så søg ikke længere! Som svensk erhvervskonsulent med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, er jeg din perfekte forbindelse til Sverige.

Ejstrupholm, med sin rige historie og naturskønne omgivelser, rummer et væld af spændende virksomheder. Uanset om du driver en lokal butik, en internationalt orienteret producent eller en blomstrende onlinevirksomhed, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål.

Sådan kan jeg hjælpe din virksomhed i Ejstrupholm

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan skræddersyes til dine specifikke behov. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelser: Kommunikation er afgørende for succes på ethvert marked. Jeg leverer professionelle oversættelser af høj kvalitet fra dansk til svensk og vice versa, så du kan sikre dig, at dit budskab når frem klart og effektivt.
  • Markedsføring og branding: At komme ind på det svenske marked kræver en skræddersyet tilgang. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv marketingstrategi, der når dit svenske målgruppe og bygger et stærkt brand.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle kunder, partnere og investorer og give dig vejledning i, hvordan du bedst kan navigere i det svenske forretningsmiljø.
  • Juridisk og administrativ bistand: At håndtere juridiske og administrative anliggender på et nyt marked kan være udfordrende. Jeg kan sætte dig i kontakt med de rette fagfolk og sikre, at du overholder alle gældende love og regler.
  • Rekruttering og HR: At finde de rette medarbejdere er afgørende for enhver virksomheds succes. Jeg kan hjælpe dig med at rekruttere kvalificerede medarbejdere i Sverige og sikre, at du har de kompetencer, der skal til for at trives på det svenske marked.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange grunde til at vælge mig som din svenske erhvervsforbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i den dansk-svenske handel, har jeg en dyb forståelse for både danske og svenske forretningskulturer.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, hvilket giver mig mulighed for at sætte dig i forbindelse med de rigtige mennesker.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udvikle løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er nøglen til succesfuldt samarbejde. Jeg taler flydende dansk og svensk, hvilket sikrer, at vi altid kan kommunikere effektivt.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau i Sverige? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Jeg er din svenske erhvervsforbindelse, og jeg er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål. Udfyld blot formularen herunder, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Lad os sammen skabe succes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!