Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Engesvang

Effektiv svensk hjælp til din virksomhed i Engesvang

Er du en virksomhedsejer i Engesvang, der søger professionel svensk hjælp? Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, kommunikere med svenske kunder eller samarbejdspartnere, eller blot ønsker at optimere din virksomhedsdrift, så er jeg her for dig.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende baggrund i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med base i Sverige tilbyder jeg en bred vifte af tjenester, der kan skræddersyes til dine specifikke behov.

Dine svenske servicebehov dækket

Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Engesvang:

  • Oversættelser: Kommunikation er afgørende for succes på ethvert marked. Jeg leverer professionelle oversættelser af høj kvalitet fra dansk til svensk og vice versa, så du kan sikre, at dit budskab når frem klart og præcist.
  • Markedsføring og branding: Ønsker du at nå ud til et svensk publikum? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til det svenske marked, herunder opbygning af dit brand, udvikling af marketingmaterialer og lancering af kampagner.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye vækstmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle kunder og samarbejdspartnere, udvikle forretningsplaner og indgå aftaler.
  • Juridisk assistance: Navigerer du i det svenske juridiske system? Jeg kan sætte dig i kontakt med kompetente advokater og rådgivere, der kan hjælpe dig med at overholde gældende regler og love.
  • Rekruttering: Leder du efter kvalificerede medarbejdere i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at finde de rette personer til jobbet gennem mit netværk af kontakter og rekrutteringsbureauer i Sverige.

Fordelene ved at vælge mig

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske samarbejdspartner:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i international forretning har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske marked.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til værdifulde ressourcer og informationer.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udvikler skræddersyede løsninger, der passer til din virksomhed.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er afgørende for et succesfuldt samarbejde. Jeg kommunikerer klart og effektivt på både dansk og svensk.
  • Problemfri samarbejde: Afstanden mellem Danmark og Sverige er ingen hindring. Vi kan nemt samarbejde online eller personligt, alt efter dine behov.

Lad os komme i gang!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau med professionel svensk hjælp? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde.

Fyld nedenstående formular ud for at starte din svenske rejse!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!