Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Eskilstrup

Hjælp til din virksomhed i Eskilstrup – direkte fra Sverige

Er du en virksomhedsejer i Eskilstrup, der søger professionel hjælp fra Sverige? Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, samarbejde med svenske virksomheder eller blot ønsker at kommunikere effektivt med svenske partnere, så er jeg din svenske forbindelse.

Jeg er en erfaren forretningskonsulent med en omfattende baggrund i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til både det danske og svenske marked, og jeg kan tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Dine svenske behov dækket

Her er blot et udpluk af, hvordan jeg kan assistere din virksomhed:

  • Oversættelse: Kommunikation er afgørende for succesfuldt samarbejde på tværs af landegrænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelser af dokumenter, hjemmesider, markedsføringsmateriale og meget mere fra dansk til svensk og vice versa.
  • Markedsføring og salg: Ønsker du at nå det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til det svenske publikum. Jeg kan også hjælpe dig med at finde de rigtige salgskanaler og etablere kontakt med potentielle kunder i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder for at vækste din virksomhed? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsområder, udvikle nye produkter og tjenester og indgå partnerskaber med svenske virksomheder.
  • Juridisk rådgivning: Navigering i de juridiske forskelle mellem Danmark og Sverige kan være kompliceret. Jeg kan sætte dig i kontakt med erfarne advokater i Sverige, som kan rådgive dig om alle juridiske spørgsmål vedrørende din virksomhed.
  • Kulturforståelse: Kulturelle forskelle kan have en stor indflydelse på forretningsresultaterne. Jeg kan hjælpe dig med at forstå den svenske forretningskultur og undgå potentielle faldgruber.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i international business consulting har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at hjælpe din virksomhed med at lykkes i Sverige.
  • Lokalkendskab: Jeg har et dybtgående kendskab til både det danske og svenske marked, hvilket giver mig mulighed for at skræddersy mine tjenester til dine specifikke behov.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan give din virksomhed adgang til nye muligheder og partnere.
  • Omkostningseffektivitet: Ved at benytte mine tjenester kan du spare penge i forhold til at ansætte en svensk medarbejder eller konsulent.
  • Problemfri samarbejde: Afstanden mellem Danmark og Sverige er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Jeg benytter moderne teknologi til at kommunikere effektivt og holde dig opdateret på dine projekters fremgang.

Tag kontakt i dag

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau i Sverige? Så kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Udfyld blot formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig og hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!