Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Espergærde

Erhvervsbroen mellem Danmark og Sverige: Din professionelle svenske samarbejdspartner i Espergærde

Befinder din virksomhed i Espergærde sig i et behov for svenske tjenester? Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige, eller har du brug for hjælp til at navigere i det svenske marked? Så er jeg din svenske erhvervspartner!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende baggrund i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige tilbyder jeg en bred vifte af tjenester, der kan imødekomme alle dine svenskrelaterede behov, uanset om du er en lille start-up eller et veletableret selskab.

Din komplette løsning på svensk assistance

Her er blot et udvalg af, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Espergærde:

  • Oversættelser: Kommunikation er afgørende for succes på tværs af grænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelser af høj kvalitet fra dansk til svensk og vice versa, så du kan sikre klar og præcis kommunikation med dine svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Markedsføring og markedsundersøgelser: Få indsigt i det svenske marked og dets forbrugere. Jeg hjælper dig med at skræddersy din markedsføring til det svenske marked og foretage markedsundersøgelser for at forstå dine potentielle kunder og konkurrenter.
  • Forretningsudvikling: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en forretningsplan, finde de rigtige partnere og etablere dig på det svenske marked.
  • Juridisk assistance: Naviger i det svenske retssystem med hjælp fra mine kontakter til erfarne svenske advokater.
  • Logistik og told: Undgå forhindringer og forsinkelser ved import og eksport mellem Danmark og Sverige. Jeg kan hjælpe dig med toldregler og logistik, så din forsyningskæde kører problemfrit.
  • Kulturforståelse: Kulturelle forskelle kan påvirke forretningsforhandlinger og samarbejde. Jeg kan hjælpe dig med at forstå svensk kultur og etikette for at opbygge stærke og succesfulde relationer med svenske partnere.

Der er ingen afstand i erhvervslivet

Min placering i Sverige er ikke en hindring for vores samarbejde. Takket moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på afstand. Jeg er fleksibel og tilpasser mig dine behov, uanset om du foretrækker e-mail, telefon, videomøder eller personlige møder i Danmark eller Sverige.

Din svensk-danske samarbejdspartner

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder i Sverige har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at sikre din succes.
  • Stort netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, hvilket giver dig adgang til værdifulde ressourcer og samarbejdspartnere.
  • Personlig service: Jeg tror på tæt samarbejde og personlig service. Du vil altid have direkte adgang til mig, og jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Kontakt mig i dag og lad os starte samarbejdet!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau på det svenske marked? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag! Udfyld formularen herunder, og lad os starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Sammen kan vi skabe succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!