Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fakse

Din svenske forbindelse til succes i Danmark

Er du en virksomhedsejer i Fakse, der søger nye muligheder og ønsker at udvide din virksomhed til Sverige? Leder du efter en pålidelig partner, der kan hjælpe dig med at navigere i det svenske marked og få succes? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en dokumenteret historik for at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige tilbyder jeg en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe dig med at nå dine mål, uanset hvad dine behov måtte være.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Fakse?

Jeg er din svenske forbindelse til alle former for professionelle tjenester. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed:

  • Oversættelse: Språkbarriere er en væsentlig hindring for at gøre forretninger på tværs af landegrænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelser af høj kvalitet fra dansk til svensk og vice versa, så du kan kommunikere effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Markedsundersøgelser: Indtastning af det svenske marked kræver en grundig forståelse af konkurrenter, forbrugeradfærd og lovgivningsmæssige krav. Jeg kan udføre omfattende markedsundersøgelser for at give dig de oplysninger, du har brug for, for at træffe informerede beslutninger.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye måder at vokse din virksomhed på? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle og implementere effektive forretningsudviklingsstrategier, der er skræddersyet til dine specifikke mål og det svenske marked.
  • Juridisk rådgivning: Navigering i det svenske juridiske system kan være kompliceret. Jeg kan sætte dig i kontakt med kvalificerede advokater, der kan rådgive dig om kontrakter, arbejdsret, skatteregler og andre juridiske spørgsmål.
  • Netværk: At have de rigtige forbindelser er afgørende for succes i erhvervslivet. Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, som jeg kan introducere dig til, så du kan opbygge relationer og skabe nye forretningsmuligheder.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske partner:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige. Jeg har en dyb forståelse af både det danske og svenske marked, og jeg kan skræddersy mine tjenester til at imødekomme dine specifikke behov.
  • Tillid og pålidelighed: Du kan stole på mig til at levere resultater i tide og inden for budgettet. Jeg er dedikeret til at opbygge langsigtede relationer med mine klienter og er altid tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og imødekomme dine behov.
  • Omkostningseffektivitet: At outsource dine svenske behov til mig er en omkostningseffektiv løsning sammenlignet med at ansætte personale i Sverige. Du betaler kun for de tjenester, du har brug for, og du slipper for de administrative byrder ved at have personale i udlandet.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau i Sverige? Kontakt mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Afstanden er ingen hindring – jeg er lige så tæt på som dit næste e-mail.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!