Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fårvang

Erhvervsdriven i Fårvang? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Er du virksomhedsejer i Fårvang og leder du efter måder til at udvide din virksomhed eller optimere dine processer? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en solid track record for succes i Danmark siden 1999, kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

Din bro til Sverige

Uanset om du søger at bryde ind på det svenske marked, etablere samarbejder med svenske virksomheder eller blot har brug for hjælp til at navigere i svensk forretningskultur, er jeg din svenske forbindelse. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til både det danske og svenske marked, og jeg kan hjælpe dig med at overvinde kulturelle barrierer og få succes på begge sider af Øresund.

Tjenester skræddersyet til dine behov

Jeg tilbyder en lang række tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse af forretningsdokumenter, marketingmaterialer, websites og mere fra dansk til svensk og vice versa.
  • Markedsmæssig rådgivning: Få hjælp til at udvikle og implementere en effektiv marketingstrategi for det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Få vejledning og rådgivning om, hvordan du udvider din virksomhed til Sverige, herunder markedsundersøgelser, konkurrentanalyse og udvikling af forretningsplaner.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Etabler kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige.
  • Juridisk rådgivning: Få hjælp til at forstå og overholde svenske love og regler, der gælder for din virksomhed.
  • Administrativ support: Få hjælp med administrative opgaver såsom bogføring, HR og løn i Sverige.

Ekspertis og erfaring der gør forskellen

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske samarbejdspartner. Her er blot nogle få grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed:

  • Solid erfaring: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at vokse.
  • Stærkt netværk: Jeg har et bredt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige aktører.
  • Kulturel forståelse: Min dybe forståelse for både dansk og svensk kultur sikrer, at kommunikationen er gnidesløs, og at der ikke opstår misforståelser.

Lad os komme i gang!

Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så udfyld venligst nedenstående formular, og jeg vil kontakte dig snarest muligt. Afstanden er ingen hindring, og jeg glæder mig til at indlede et succesfuldt samarbejde med dig!

Udfyld formularen for at komme i gang i dag!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!