Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Ferritslev Fyn

Søger du svensk hjælp i din virksomhed i Ferritslev, Fyn?

Er du virksomhedsejer i idylliske Ferritslev på smukke Fyn og har du brug for professionel hjælp fra Sverige? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en lang historie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men uanset hvad dine behov måtte være, kan jeg hjælpe din virksomhed i Ferritslev med succes.

Dine svenske forretningsbehov er dækket

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg kan hjælpe dig med at bryde sprogbarrieren og sikre, at din virksomhed kommunikerer effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Marketing og forretningsudvikling: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige eller bare nå et svensk publikum? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv marketingstrategi og skræddersyede forretningsudviklingsplaner, der passer til dine specifikke mål.
  • Juridisk og administrativ bistand: Navigering i lovgivning og administrative processer kan være tidskrævende og kompliceret, især på tværs af landegrænser. Jeg kan hjælpe dig med at forstå og overholde relevant svensk lovgivning og bistå dig med administrative opgaver.
  • Produktudvikling og produktsourcing: Sverige er kendt for sit innovative erhvervsliv. Jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige produkter og tjenester i Sverige til din virksomhed og lette processen med produktudvikling.
  • Salg og forhandling: At bryde ind på et nyt marked kræver stærke salgs- og forhandlingskompetencer. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle effektive salgsstrategier og forhandle de bedste aftaler med svenske virksomheder.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forretningsforbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at blomstre.
  • Stærkt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher. Dette giver mig mulighed for at forbinde dig med de rigtige mennesker og organisationer til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.
  • Effektiv kommunikation: Flersprogethed og effektiv kommunikation er afgørende for succes på tværs af landegrænser. Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer klar og problemfri kommunikation.
  • Fjernassistance fungerer: Afstanden mellem Danmark og Sverige er ingen hindring. Med moderne teknologi kan jeg effektivt hjælpe din virksomhed eksternt, uanset hvor du befinder dig i Ferritslev.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Jeg er din svenske forbindelse, uanset hvad dine professionelle behov måtte være. Uanset om du ønsker at bryde ind på det svenske marked, finde nye samarbejdspartnere eller blot har brug for hjælp til oversættelse og kommunikation, er jeg her for at hjælpe.

Kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte en samtale og tage det første skridt mod succes på det svenske marked.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!