Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fjenneslev

Søker du svenske forretningstjenester i Fjenneslev?

Fjenneslev, en idyllisk by med omkring 3.400 innbyggere, ligger på den danske ø Sjælland. Byen er kjent for sin vakre natur og sitt rike historiske sus. Men visste du at Fjenneslev også kan dra nytte av forretningstjenester fra Sverige?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe danske virksomheter siden 1999. Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg likevel bistå bedrifter i Fjenneslev med et bredt spekter av svenske tjenester som kan bidra til deres suksess.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fjenneslev?

Uansett hva dine forretningsbehov er i Sverige eller lokalt i Fjenneslev, kan jeg være din svenske forbindelse. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Oversettelser: Effektiv og nøyaktig oversettelse av forretningsdokumenter, nettsider, markedsføringsmateriell og mer, slik at du kan kommunisere tydelig og profesjonelt med ditt svenske publikum.
  • Forretningsrådgivning: Få verdifulle råd og veiledning basert på min omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet, forstå kulturelle nyanser og ta velinformerte beslutninger.
  • Markedsopplæring og -analyse: Lær mer om det svenske markedet, konkurrentlandskapet og potensielle kunder. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå ditt svenske publikum og øke salget.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan bistå deg med å bygge relasjoner, delta på messer og utarbeide salgsmateriell på svensk.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Planlegger du å etablere deg i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen, fra registrering av bedriften til å finne kontorlokaler og ansette personale.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Fjenneslev når det kommer til svenske forretningstjenester:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av både danske og svenske forretningskulturer og -praksiser.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr en rekke tjenester som dekker alle dine behov for å lykkes på det svenske markedet.
  • Effektiv og pålitelig: Du kan stole på meg for å levere profesjonelle og effektive tjenester til avtalt tid og budsjett.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå din bedrift og dine spesifikke behov, og skreddersyr mine tjenester for å oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Avstanden mellom Fjenneslev og Sverige trenger ikke være en hindring for suksess. Uansett hvilke utfordringer du står overfor i det svenske markedet, er jeg her for å hjelpe deg.

Fyll ut e-postskjemaet nedenfor for å ta kontakt og starte et samarbeid i dag.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!