Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fredensborg

Din svenske forretningsforbindelse i Fredensborg

Er du en virksomhedsejer i Fredensborg, der søger hjælp fra Sverige? Leder du efter pålidelige og erfarne svenske forretningseksperter til at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere!

Jeg er en professionel svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men jeg er dedikeret til at hjælpe virksomheder i hele Danmark, herunder Fredensborg.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Fredensborg?

Uanset hvad dine specifikke forretningsbehov er, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan skræddersys til at opfylde din virksomheds unikke krav. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for at sikre klar kommunikation og undgå misforståelser. Jeg leverer oversættelser af høj kvalitet, der er skræddersyet til din specifikke branche og målgruppe.
  • Forretningsrådgivning: Med mine mange års erfaring inden for forretningsområdet i både Sverige og Danmark, kan jeg rådgive dig om en lang række emner, herunder markedsføring, salg, forretningsudvikling og meget mere.
  • Juridisk assistance: Jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige juridiske rådgivere i Sverige, der kan hjælpe dig med at navigere i det svenske retssystem og sikre, at din virksomhed overholder alle relevante love og regler.
  • Markedsføring og salg: Jeg kan hjælpe dig med at udvikle og implementere effektive marketing- og salgsstrategier, der er skræddersyet til det svenske marked.
  • Etablering og drift af virksomhed: Hvis du overvejer at etablere en virksomhed i Sverige, kan jeg hjælpe dig med processen, herunder registrering af virksomhed, skatteregler og meget mere.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed i Fredensborg med dine svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, har jeg et indgående kendskab til det danske marked og forretningskultur.
  • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at forbinde dig med de rigtige mennesker og ressourcer til at få succes.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder din virksomheds specifikke behov.

Tag kontakt i dag!

Hvis du leder efter en pålidelig og erfaren svensk forretningsforbindelse i Fredensborg, så er jeg her for at hjælpe. Uanset hvad dine forretningsbehov er, er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte en samtale og indlede et frugtbart samarbejde. Afstanden er ingen hindring!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!