Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Frederikssund

Erhvervsdriven i Frederikssund? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Befinder din virksomhed sig i den idylliske by Frederikssund, og har du brug for hjælp fra Sverige? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999, er jeg din perfekte samarbejdspartner på tværs af landegrænser.

Mine svensk-danske ydelser til din virksomhed i Frederikssund

Uanset hvilke behov din virksomhed i Frederikssund måtte have, står jeg klar til at hjælpe. Her er blot nogle af de ydelser, jeg tilbyder:

  • Oversættelse: Effektiv og professionel oversættelse mellem svensk og dansk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at udvide sit marked eller samarbejde med svenske partnere. Jeg sikrer, at jeres kommunikation er klar, præcis og nuanceret på begge sprog.
  • Forretningsrådgivning: Med mange års erfaring inden for erhvervsrådgivning hjælper jeg jer med at navigere i det svenske marked, forstå kulturelle forskelle og træffe strategiske beslutninger, der gavner jeres forretning.
  • Salgs- og marketingassistance: Ønsker I at øge jeres salg eller styrke jeres marketingindsats i Sverige? Jeg hjælper jer med at udarbejde effektive salgs- og marketingstrategier skræddersyet til det svenske marked.
  • Produktudvikling og produktadministration: Skal I lancere jeres produkter på det svenske marked? Jeg hjælper jer med produktudvikling, tilpasning til det svenske marked og håndtering af alle administrative processer.
  • Andre skræddersyede løsninger: Har I andre behov, der ikke er nævnt her? Fortvivl ej! Jeg er fleksibel og tilpasser mig jeres specifikke udfordringer og mål.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Frederikssund:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske erhvervsliv.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til værdifulde ressourcer og samarbejdspartnere.
  • Kulturforståelse: Som svensk forstår jeg de kulturelle nuancer, der er vigtige at kende, når man driver forretning i Sverige.
  • Effektivitet og punktlighed: Jeg arbejder hurtigt og effektivt og leverer altid opgaven til tiden og inden for budgettet.

Lad os komme i gang!

Uanset om I har brug for hjælp med oversættelse, forretningsrådgivning, marketing eller noget helt andet, er jeg klar til at hjælpe jer med at nå jeres mål i Sverige. Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte en dialog og tage det første skridt mod en succesfuld fremtid på det svenske marked.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!