Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Frørup

Ønsker du svensk ekspertise til din virksomhed i Frørup?

Er du virksomhedsejer i Frørup og leder du efter svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999, kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan opfylde alle jeres behov.

Mine tjenester til virksomheder i Frørup

Jeg tilbyder en bred vifte af professionelle tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes på det danske marked. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelser: Effektiv og professionel oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for at sikre klar kommunikation med dine svenske samarbejdspartnere, kunder og leverandører.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: Udvid din kundekreds og øg dit salgspotentiale ved hjælp af målrettede marketingstrategier og forretningsudviklingsinitiativer skræddersyet til det svenske marked.
  • Juridisk rådgivning: Naviger i de svenske love og regler med hjælp fra min ekspertise inden for forretningsjura. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de juridiske rammer for at drive forretning i Sverige og sikre, at din virksomhed overholder alle gældende love.
  • Forretningsforbindelser: Udnyt mit netværk af kontakter i Sverige for at finde nye forretningsmuligheder, samarbejdspartnere og leverandører.
  • Andre tjenester: Udover ovenstående tilbyder jeg også en række andre skræddersyede tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Fortæl mig om dine specifikke behov, så kan jeg sammensætte en løsning, der passer perfekt til dig.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det perfekte valg til at hjælpe din virksomhed med at få succes:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i den danske forretningsverden har jeg en dyb forståelse for de kulturelle forskelle mellem Danmark og Sverige og den viden, der er nødvendig for at navigere i begge markeder med succes.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, holder jeg mig løbende opdateret om de seneste tendenser og udviklinger i Danmark, herunder specifikt i Frørup.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder ikke standardløsninger. Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udfordringer og udvikler derefter en skræddersyet plan, der hjælper dig med at nå dine mål.
  • Stærkt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, som jeg kan bruge til at hjælpe dig med at finde nye forretningsmuligheder, samarbejdspartnere og leverandører.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine behov er, er jeg her for at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde.

Fyld nedenstående formular ud for at starte din rejse mod succes på det svenske marked.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!