Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fuglebjerg

Svenske forretningstjenester til Fuglebjerg-virksomheder

Er du virksomhedsejer i Fuglebjerg og leder du efter pålidelige svenske forretningstjenester? Leder du efter en erfaren svensk samarbejdspartner, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere!

Jeg er en professionel svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg tilbyde Fuglebjergs virksomheder en bred vifte af tjenester, der kan opfylde alle dine behov.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, kommunikere effektivt med svenske kunder eller partnere, eller blot navigere i det svenske forretningsmiljø, kan jeg hjælpe dig. Her er blot nogle få af de tjenester, jeg tilbyder:

 • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes i erhvervslivet. Jeg kan hjælpe dig med at sikre, at dit budskab bliver formidlet præcist og effektivt på svensk ved at levere professionelle oversættelser af dokumenter, marketingmaterialer, websites og mere.
 • Forretningsrådgivning: Med mange års erfaring på det danske marked har jeg en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, som danske virksomheder står over for i Sverige. Jeg kan rådgive dig om alt fra markedsføring og salg til lovgivning og forretningspraksis.
 • Markedsføring og salg: At nå ud til nye kunder i Sverige kan være en udfordring. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle og implementere effektive marketingstrategier, der skræddersyes til det svenske marked.
 • Produktudvikling og produktledelse: Hvis du planlægger at lancere dine produkter eller tjenester på det svenske marked, kan jeg hjælpe dig med produktudvikling, produktledelse og markedsføring.
 • Andre tjenester: Ud over ovenstående kan jeg også hjælpe dig med en lang række andre forretningstjenester, herunder:
  • Etablering af virksomhed i Sverige
  • Forhandlinger med svenske forretningspartnere
  • Levering af markedsundersøgelser og rapporter
  • Identificering af potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste samarbejdspartner for din Fuglebjerg-virksomhed:

 • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at vokse.
 • Stærkt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige ressourcer.
 • Kulturforståelse: Som erfaren svensk forretningskonsulent forstår jeg både den danske og den svenske kultur, hvilket er afgørende for at opbygge stærke relationer og navigere i forretningsmiljøet i begge lande.
 • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og mål.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvilke svenske forretningsbehov du har, er jeg her for at hjælpe. Lad mig være din forbindelse til Sverige og hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Afstanden er ingen hindring, så kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte et samarbejde.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!