Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gadbjerg

Din svenske forretningsforbindelse i Gadbjerg

Er du virksomhedsejer i Gadbjerg og søger hjælp fra Sverige? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, er jeg her for at tilbyde mine tjenester til dig.

Bred vifte af svenske tjenester til din virksomhed i Gadbjerg

Uanset hvad dine specifikke behov er, kan jeg hjælpe din virksomhed med en lang række svenske tjenester. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg kan hjælpe dig med at bryde sprogbarrieren ved at levere professionelle og præcise oversættelser af dokumenter, marketingmaterialer, websites og mere fra dansk til svensk og vice versa.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: At trænge ind på det svenske marked kan virke skræmmende, men jeg kan hjælpe dig med at navigere på landskabet. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, finde de rigtige samarbejdspartnere og opbygge relationer med potentielle kunder i Sverige.
  • Juridisk assistance: Forståelse af de juridiske forskelle mellem Danmark og Sverige er afgørende for at drive forretning på tværs af grænsen. Jeg kan hjælpe dig med at finde kvalificeret juridisk bistand i Sverige og sikre, at din virksomhed overholder alle relevante love og regler.
  • Forretningskultur og etikette: At kende den svenske forretningskultur og etikette er vigtigt for at opbygge gode relationer og undgå misforståelser. Jeg kan give dig værdifuld indsigt i, hvordan man bedst interagerer med svenske forretningspartnere.
  • Produktsøgning og sourcing: Leder du efter specifikke produkter eller tjenester fra Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige leverandører og forhandle de bedste priser.

Hvorfor vælge mig som din svenske forretningsforbindelse?

Der er flere grunde til, at jeg er det perfekte valg til at hjælpe din virksomhed med dine svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske marked.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at forbinde dig med de rigtige mennesker og organisationer.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er min spidskompetence, og jeg sørger for, at al kommunikation mellem dig og dine svenske samarbejdspartnere er klar og præcis.
  • Problemfri samarbejde: Uanset om du befinder dig i Gadbjerg eller et andet sted i Danmark, kan vi nemt samarbejde online og via e-mail.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Jeg er din svenske forbindelse, og jeg er forpligtet til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte en samtale og udforske, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og få succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!