Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gedser

Svenske forretningstjenester til virksomheder i Gedser, Danmark

Er du en virksomhedsejer i Gedser, der søger hjælp fra Sverige? Leder du efter pålidelige og erfarne forretningseksperter, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende baggrund i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men jeg er dedikeret til at hjælpe virksomheder i hele Danmark, herunder i smukke Gedser.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Gedser?

Uanset hvad dine forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan gavne din virksomhed, herunder:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem svensk og dansk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på begge sider af Øresund. Jeg sikrer, at dit budskab bliver formidlet klart og fejlfrit.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertråd og vejledning om alt fra markedsføring og salg til forretningsudvikling og strategi. Jeg kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for at nå dine mål.
  • Markedsmæssig research: Få indsigt i det svenske marked og lær mere om dine potentielle kunder og konkurrenter. Jeg hjælper dig med at udarbejde effektive markedsføringsstrategier skræddersyet til det svenske marked.
  • Salgsfremmende materiale: Gør et godt indtryk på dine svenske kunder med professionelt udarbejdet salgsfremmende materiale, der er oversat og tilpasset det svenske marked.
  • Netværksopbygning: Etabler vigtige kontakter i Sverige og få adgang til nye forretningsmuligheder. Jeg kan hjælpe dig med at komme i kontakt med potentielle samarbejdspartnere, kunder og leverandører.
  • … Og meget mere! Hvis du har andre forretningsbehov i Sverige, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er altid glad for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå succes.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Gedser:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at vokse.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, har jeg stor viden om det danske marked, herunder de kulturelle forskelle og forretningspraksis.
  • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til nye forretningsmuligheder og potentielle samarbejdspartnere.
  • Personlig service: Jeg er dedikeret til at levere personlig og skræddersyet service til alle mine kunder.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine forretningsbehov i Sverige er, så er jeg her for at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag for at starte et samarbejde og tage din virksomhed til næste niveau.

Fyld nedenstående formular ud for at komme i kontakt med mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!