Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gelsted

Svenske forretningstjenester til din virksomhed i Gelsted

Er du ejer af en virksomhed i Gelsted, og har du brug for hjælp fra Sverige? Leder du efter en erfaren svensk forretningskonsulent, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes? Så kig ikke længere!

Jeg er en professionel svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Jeg har hjulpet virksomheder i alle størrelser og brancher med at nå deres mål, og jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Uanset hvad dine forretningsbehov er i Sverige eller i Gelsted, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder:

  • Oversættelser: Jeg kan hjælpe dig med at oversætte vigtige dokumenter, marketingmateriale, hjemmesider og meget mere til og fra svensk. Dette sikrer, at du kan kommunikere effektivt med dine svenske kunder og samarbejdspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan rådgive dig om en lang række forretningsmæssige emner, herunder markedsføring, salg, forretningsudvikling og meget mere. Min erfaring og ekspertise på det svenske marked kan være uvurderlig for din virksomheds succes i Sverige.
  • Markedsmæssig research: Jeg kan hjælpe dig med at undersøge det svenske marked og identificere nye forretningsmuligheder. Jeg kan også hjælpe dig med at forstå dine konkurrenter og udvikle effektive marketingstrategier.
  • Salgsfremstød: Jeg kan hjælpe dig med at planlægge og gennemføre salgsfremstød i Sverige. Jeg kan også hjælpe dig med at finde de rigtige kontakter og opbygge relationer med potentielle kunder.
  • Etablering af virksomhed: Overvejer du at etablere din virksomhed i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med processen, herunder registrering af din virksomhed, åbning af en bankkonto og overholdelse af svenske love og regler.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med dine svenske forretningsbehov:

  • Erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at få succes i Sverige.
  • Ekspertise: Jeg har et indgående kendskab til det svenske marked og forretningskultur.
  • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en fordel for din virksomhed.
  • Flersprogethed: Jeg taler flydende dansk, svensk og engelsk, hvilket sikrer effektiv kommunikation.
  • Afstand er ingen hindring: Beliggenheden i Sverige er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde.

Kontakt mig i dag!

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et samarbejde med din virksomhed i Gelsted. Uanset hvad dine forretningsbehov er, er jeg her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Kontakt mig i dag ved hjælp af nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og få succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!