Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gentofte

Svenske forretningstjenester til din virksomhed i Gentofte

Er du ejer af en virksomhed i Gentofte, og leder du efter pålidelige svenske forretningstjenester? Som professionel svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark, kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan imødekomme alle jeres behov.

Gentofte er en blomstrende forstad nord for København, kendt for sine grønne områder, eksklusive villakvarterer og blomstrende erhvervsliv. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan I drage fordel af mine svensk-danske ekspertise.

Mine tjenester til virksomheder i Gentofte

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives:

  • Oversættelse: Få jeres forretningsdokumenter, marketingmaterialer og hjemmesidetekst professionelt oversat fra dansk til svensk og vice versa. Dette sikrer klar og præcis kommunikation på begge sprog.
  • Markedsmæssig rådgivning: Gennem markedsundersøgelser og konkurancetjek kan jeg hjælpe jer med at forstå det svenske marked og udvikle effektive strategier for at nå jeres svenske målgruppe.
  • Forretningsudvikling: Udvid jeres forretning til Sverige! Jeg kan hjælpe jer med at etablere jer på det svenske marked, finde potentielle samarbejdspartnere og navigere i de svenske forretningsregler.
  • Salgsstøtte: Ønsker I at øge jeres salg i Sverige? Jeg kan hjælpe jer med at udarbejde salgsmateriale, etablere kontakt med potentielle kunder og forhandle aftaler.
  • Kulturrådgivning: Undgå kulturelle misforståelser! Jeg kan rådgive jer om svensk forretningskultur, etikette og forhandlingspraksis.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med jeres svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i dansk erhvervsliv har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske marked.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en uvurderlig ressource for din virksomhed.
  • Effektivitet og pålidelighed: Jeg leverer altid mit arbejde til tiden og i høj kvalitet.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå jeres specifikke behov og udvikle skræddersyede løsninger.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring, og vi kan nemt samarbejde online. Kontakt mig i dag ved hjælp af nedenstående formular for at starte en samtale og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå succes i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!