Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gilleleje

Erhvervsdriven i Gilleleje? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner i Sverige

Befinder din virksomhed sig i den idylliske kystby Gilleleje, og leder du efter svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en solid historik for at hjælpe danske virksomheder siden 1999, tilbyder jeg mine tjenester til virksomheder i Gilleleje, uanset hvad dine behov måtte være.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Gilleleje?

Jeg forstår de unikke udfordringer, som danske virksomheder står over for, når de opererer på det svenske marked. Med min erfaring og ekspertise inden for en bred vifte af områder kan jeg hjælpe din virksomhed med at:

  • Oversættelse: Effektiv kommunikation er afgørende for succes på tværs af landegrænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelsestjenester for at sikre, at dit budskab bliver formidlet præcist og flydende på svensk.
  • Markedsmæssig assistance: At bryde ind på det svenske marked kan være en kompleks opgave. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til det svenske marked, så du kan nå dine målgrupper og opnå dine forretningsmål.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder for at udvide din virksomhed i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder, etablere relationer med svenske partnere og kunder og navigere i det svenske forretningsmiljø.
  • Juridisk og administrativ bistand: At forstå og overholde de svenske love og regler kan være tidskrævende og kompliceret. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i det svenske juridiske og administrative system og sikre, at din virksomhed overholder alle lovmæssige krav.
  • Andre forretningstjenester: Har du brug for hjælp til andre områder af din virksomhed? Uanset hvad dine behov er, kan jeg hjælpe dig med at finde de rigtige ressourcer og forbindelser i Sverige.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Jeg er mere end bare en erhvervskonsulent – jeg er din svenske forbindelse. Med min dybe forståelse for både det danske og svenske marked kan jeg brobygge mellem de to kulturer og hjælpe din virksomhed med at navigere i de forskellige forretningsmiljøer.

Her er blot nogle få grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Gilleleje:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at vokse.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et bredt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til vigtige forretningsmuligheder og ressourcer.
  • Sproglig ekspertise: Som svensk indfødt taler jeg flydende dansk og svensk, hvilket sikrer effektiv kommunikation og forståelse.
  • Problemfri samarbejde: Uanset om du befinder dig i Gilleleje eller et andet sted i Danmark, kan vi nemt samarbejde på afstand via e-mail og online møder.

Lad os komme i gang!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau på det svenske marked? Kontakt mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at dette er den eneste kontaktformular, der anvendes. Fortrolighed er garanteret.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!