Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Give

Svenske forretningsløsninger til din virksomhed i Give

Er du virksomhedsejer i Give, og søger du assistance med svenske forretningsbehov? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg hjælpe din virksomhed i Give med en bred vifte af svenske tjenester, der kan opfylde alle jeres behov.

Mine tjenester: Brobygning til Sverige

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at operere gnidningsløst i Sverige. Her er nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Effektiv og professionel oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for at sikre klar kommunikation på tværs af grænserne. Uanset om det drejer sig om marketingmaterialer, juridiske dokumenter eller forretningskorrespondance, kan jeg hjælpe jer med at få jeres budskab igennem på en tydelig og professionel måde.
  • Markedsmæssig assistance: At trænge ind på det svenske marked kan være en udfordring, men jeg kan hjælpe jer med at navigere på det svenske forretningslandskab. Jeg kan hjælpe jer med markedsundersøgelser, udvikling af marketingstrategier og lokalisering af jeres marketingmaterialer til det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe jer med at identificere potentielle samarbejdspartnere, kunder og leverandører i Sverige. Jeg kan også hjælpe jer med at etablere jer i Sverige og sikre, at jeres forretning overholder alle relevante love og regler.
  • Andre tjenester: Udover ovenstående kan jeg også hjælpe jer med en række andre forretningsrelaterede tjenester, såsom forretningsplanlægning, netværk og problemløsning.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste løsning til jeres svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få succes.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til værdifulde forretningsmuligheder og ressourcer.
  • Sproglig ekspertise: Som erfaren svensk forretningskonsulent taler jeg flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer effektiv kommunikation og forståelse.
  • Fjernafgstand er ingen hindring: Beliggenhed er ingen begrænsning. Med moderne teknologi kan jeg nemt hjælpe jer med jeres svenske forretningsbehov på afstand.

Kontakt mig i dag

Jeg er din svenske forbindelse, uanset hvad dine professionelle behov i Sverige eller i Give måtte være. Kontakt mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige. Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!