Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gjern

Søker du svenske forretningstjenester i Gjern?

Er du en virksomhedsejer i Gjern, der leder efter pålidelige og erfarne svenske forretningstjenester? Så kig ikke længere! Jeg er en svensk erhvervskonulent med en dokumenteret succeshistorie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg hjælpe din virksomhed i Gjern med en bred vifte af tjenester, der dækker alle dine behov.

Mine tjenester til virksomheder i Gjern

Jeg tilbyder en omfattende palette af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for at kommunikere effektivt på tværs af grænserne. Uanset om det drejer sig om marketingmaterialer, juridiske dokumenter eller tekniske specifikationer, kan jeg sikre, at dit budskab bliver leveret klart og præcist.
  • Forretningsrådgivning: Gør brug af min ekspertise og erfaring på det svenske marked for at træffe informerede beslutninger om din virksomheds aktiviteter i Sverige. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i det svenske forretningsmiljø, forstå kulturelle forskelle og udvikle effektive strategier for succes.
  • Markedsmæssig assistance: Ønsker du at nå ud til et svensk publikum? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle og implementere målrettede marketingkampagner, der taler direkte til dine svenske kunder.
  • Salgs- og forretningsudvikling: Lad mig hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder i Sverige, etablere kontakter med potentielle kunder og partnere og lukke lukrative handler.
  • Produktudvikling og produktledelse: Har du brug for hjælp til at udvikle eller lancere produkter på det svenske marked? Jeg kan give dig værdifuld rådgivning om produkttilpasning, regulatoriske krav og markedsføring.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående kan jeg også hjælpe dig med en lang række andre forretningsrelaterede behov, såsom markedsundersøgelser, forretningsplanlægning og netværksopbygning.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det perfekte valg til at hjælpe din virksomhed i Gjern med jeres svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide din virksomhed på vej.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, forbliver jeg opdateret på det danske marked og forstår de unikke udfordringer, som danske virksomheder står over for, når de opererer i Sverige.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver din virksomhed adgang til potentielle kunder, partnere og andre ressourcer.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes på tværs af grænserne. Med flydende dansk og svensk sikrer jeg, at der ikke opstår misforståelser under hele processen.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Fortæl mig mere om din virksomhed og jeres mål for det svenske marked ved at udfylde nedenstående formular.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et langvarigt og succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!