Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gørløse

Din svenske forretningskonsulent i Gørløse

Er du en virksomhedsejer i Gørløse, der søger hjælp fra en erfaren svensk forretningskonsulent? Så kig ikke længere! Med min omfattende erfaring med at hjælpe danske virksomheder siden 1999 kan jeg tilbyde jer en bred vifte af skræddersyede løsninger, der opfylder alle jeres behov for svenske tjenester.

Hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Gørløse

Uanset om du leder efter hjælp til at komme ind på det svenske marked, søger samarbejdspartnere i Sverige, eller blot har brug for assistance med generel kommunikation på svensk, står jeg klar til at hjælpe. Her er blot nogle få af de områder, hvor jeg kan være din svenske forbindelse:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til enhver succesfuld forretningstransaktion. Jeg kan levere professionelle og nuancerede oversættelser af dokumenter, marketingmateriale, hjemmesider og meget mere, så du kan sikre dig, at dit budskab bliver formidlet klart og præcist på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Det svenske marked kan virke kompliceret for udefrakommende. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i de kulturelle forskelle, forstå de lokale regler og love og træffe velovervejede beslutninger for din virksomhed i Sverige.
  • Salgs- og marketingassistance: At bryde igennem på et nyt marked kræver en målrettet strategi. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle effektive salgs- og marketingkampagner skræddersyet til det svenske marked, der øger din synlighed og tiltrækker nye kunder.
  • Produktudvikling og produktledelse: Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dine produkter og tjenester til det svenske marked og sikre, at de overholder alle relevante standarder og lovgivning.
  • Logistik og forsyning: At etablere en effektiv forsyningskæde på tværs af landegrænser kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at finde pålidelige logistikpartnere og navigere i toldregler og -procedurer.

Hvorfor vælge mig som din svenske forretningskonsulent?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide dig på vej.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til potentielle samarbejdspartnere, kunder og andre vigtige aktører på markedet.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå din virksomheds specifikke behov og udfordringer og skræddersyr derefter mine løsninger, så de passer perfekt til dig.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er afgørende for succes. Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer klar og effektiv kommunikation hele vejen igennem.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg din svenske forbindelse. Tøv ikke med at kontakte mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Afstanden er ingen hindring, og vi kan nemt samarbejde på tværs af landegrænser.

Benyt nedenstående formular til at sende mig en email og starte samarbejdet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!