Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gram

Svenske konsulterfaringer til danske virksomheder

Er du ejer af en virksomhed i Gram, og har du brug for hjælp fra Sverige? Så kig ikke længere! Med min erfaring som svensk forretningskonsulent og en solid historik med at hjælpe danske virksomheder siden 1999, er jeg din perfekte samarbejdspartner på tværs af landegrænser.

Din bro til Sverige

Uanset hvad dine specifikke behov er, står jeg klar til at hjælpe din virksomhed i Gram med professionel assistance inden for en lang række svenske forretningstjenester. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan bidrage til din succes:

  • Oversættelser: Effektiv kommunikation er afgørende for enhver virksomhed. Jeg leverer professionelle oversættelser mellem dansk og svensk, så du kan sikre, at dit budskab bliver formidlet klart og præcist på begge sprog.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige? Jeg hjælper dig med at udarbejde effektive marketingstrategier, der er skræddersyet til det svenske marked, og jeg bistår dig med at finde nye forretningsmuligheder.
  • Salg og forhandling: At bryde ind på et nyt marked kan være udfordrende. Jeg hjælper dig med at opbygge relationer til svenske kunder og forhandlere, så du kan opnå succes på det svenske marked.
  • Juridisk og administrativ bistand: Navigering i et nyt lands love og regler kan være kompliceret. Jeg hjælper dig med at forstå de svenske regler og love, der gælder for din virksomhed, og jeg kan sætte dig i kontakt med de rette personer, hvis du har brug for juridisk bistand.
  • Produktudvikling og produktledelse: Har du brug for hjælp til at udvikle eller lancere produkter på det svenske marked? Jeg har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med produktudvikling og produktledelse, og jeg kan sikre, at dine produkter er skræddersyet til at imødekomme de svenske forbrugeres behov.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Gram, når det kommer til svensk forretningsassistance:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.
  • Stort netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til et væld af ressourcer og muligheder.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager udgangspunkt i dine specifikke behov og udarbejder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.
  • Effektiv kommunikation: Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer effektiv kommunikation og forståelse.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine forretningsmæssige behov i Sverige er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte et samarbejde og bringe din virksomhed til succes i Sverige.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!