Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gråsten

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Gråsten?

Er du ejer af en virksomhed i den idylliske by Gråsten, og søger du svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg hjælpe din virksomhed i Gråsten med en bred vifte af svenske tjenester, der kan opfylde alle dine behov.

Mine tjenester til virksomheder i Gråsten

Jeg tilbyder en omfattende række af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes på det danske marked:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for at kommunikere klart og professionelt med dine svenske kunder og samarbejdspartnere. Jeg sørger for, at dine budskaber bliver formidlet fejlfrit og med den rette tone og nuance.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: Udvid din rækkevidde til det svenske marked ved hjælp af skræddersyede marketingstrategier og forretningsudviklingsinitiativer. Jeg hjælper dig med at forstå det svenske marked, identificere potentielle kunder og udvikle effektive planer for at nå dine mål.
  • Salgsfremstød og forhandlinger: Gør et godt indtryk på potentielle svenske kunder og forhandl stærkere med svensk ekspertise ved din side. Jeg kan hjælpe dig med at forberede dig til møder, udvikle overbevisende salgsargumenter og opnå de bedst mulige resultater i dine forhandlinger.
  • Produktudvikling og produktadministration: Få hjælp til at tilpasse dine produkter og tjenester til det svenske marked og sikre, at de overholder alle relevante regler og standarder. Jeg kan hjælpe dig med oversættelse af produktinformation, markedsføringsmateriale og teknisk dokumentation.
  • Virksomhedens kultur og kommunikation: Naviger effektivt i forskellene mellem dansk og svensk forretningskultur for at opbygge stærke relationer med svenske partnere og kunder. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de kulturelle nuancer og kommunikere på en måde, der fremmer samarbejde og succes.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed i Gråsten med dine svenske behov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at blomstre.
  • Stærkt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre ressourcer, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov og mål. Der er ingen standardløsninger hos mig – jeg tager mig tid til at forstå din virksomhed og udvikle en plan, der virker for dig.
  • Fjernaftalen er nem: Afstanden mellem Danmark og Sverige er ingen hindring. Vi kan nemt samarbejde online og via telefon, hvilket gør processen problemfri og effektiv.

Kontakt mig i dag!

Jeg er begejstret for muligheden for at samarbejde med virksomheder i Gråsten og hjælpe dem med at nå deres mål på det svenske marked. Uanset hvad dine behov er, er jeg her for at hjælpe. Benyt nedenstående formular til at kontakte mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!