Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gredstedbro

Professionel svensk forretningskonsulent søger samarbejde med virksomheder i Gredstedbro

Er du en virksomhedsejer i Gredstedbro, der søger hjælp fra en erfaren svensk forretningskonsulent? Så kig ikke længere! Med min omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999 kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jeres virksomhed med at vokse og trives.

Gredstedbro – Et blomstrende samfund i hjertet af Sønderjylland

Gredstedbro er en idyllisk by beliggende i Sønderjylland, tæt på den dansk-tyske grænse. Byen er kendt for sit smukke naturlandskab, sin rige historie og sit stærke erhvervsliv. Gredstedbro er hjemsted for en lang række virksomheder inden for forskellige brancher, herunder landbrug, detailhandel og turisme.

Mine tjenester – Din bro til succes i Sverige

Uanset om I søger hjælp til at ekspandere til Sverige, indgå aftaler med svenske virksomheder eller blot forbedre jeres kommunikation på tværs af grænsen, så står jeg klar til at hjælpe. Her er blot nogle få af de tjenester, jeg tilbyder:

  • Oversættelse: Få jeres forretningsdokumenter, marketingmaterialer og hjemmesidetekst professionelt oversat til svensk af en erfaren oversætter.
  • Forretningsrådgivning: Få værdifuld rådgivning om det svenske marked, herunder forretningskultur, regler og lovgivning.
  • Markedsføring og salg: Lad mig hjælpe jer med at udvikle og implementere en effektiv marketingstrategi for det svenske marked.
  • Produktudvikling: Få hjælp til at tilpasse jeres produkter og tjenester til det svenske marked.
  • Logistik og distribution: Lad mig hjælpe jer med at finde den rigtige logistikpartner til at få jeres produkter til det svenske marked.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste samarbejdspartner for jeres virksomhed:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få jeres virksomhed til at vokse.
  • Lokalkendskab: Jeg bor og arbejder i Sverige, hvilket giver mig en dyb forståelse for det svenske marked og dets nuancer.
  • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en uvurderlig ressource for jeres virksomhed.
  • Personlig service: Jeg tror på at opbygge stærke relationer med mine klienter, og jeg vil altid gå den ekstra mile for at sikre, at I får den hjælp, I har brug for.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad jeres behov er, så er jeg her for at hjælpe. Afstanden er ingen hindring, og I er velkommen til at kontakte mig via nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed med at nå jeres mål i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!