Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Guldborg

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Guldborg?

Er du ejer af en virksomhed i Guldborg, og søger du svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret succeshistorie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999.

Din forbindelse til Sverige

Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, finde svenske samarbejdspartnere eller navigere i de svenske forretningsregler, er jeg din forbindelse i Sverige. Med base i Sverige kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

Tjenester jeg tilbyder

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på begge sider af Øresund. Jeg sørger for, at jeres budskab bliver formidlet klart og tydeligt på begge sprog.
  • Marketing og kommunikation: Gennem målrettet marketing og kommunikation kan I nå jeres svenske målgruppe og skabe brand awareness på det svenske marked. Jeg hjælper jer med at udvikle effektive strategier og materialer, der taler til jeres svenske publikum.
  • Forretningsudvikling: Ønsker I at udvide jeres forretning til Sverige? Jeg hjælper jer med at udarbejde en skræddersyet forretningsplan, finde de rigtige samarbejdspartnere og navigere i de juridiske og administrative processer.
  • Salg og forhandling: Jeg hjælper jer med at identificere potentielle kunder og forhandlere i Sverige, udvikle effektive salgsstrategier og lukke profitable aftaler.
  • Ledelse og organisering: Effektiv ledelse og organisering er afgørende for enhver virksomheds succes. Jeg hjælper jer med at implementere bedste praksis inden for ledelse, opbygge stærke teams og skabe en sund virksomhedskultur.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk erhvervsliv har jeg en dyb forståelse for både den danske og svenske forretningskultur.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige aktører.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher jeres specifikke behov og mål.
  • Effektivitet og pålidelighed: Jeg leverer effektivt og pålideligt arbejde til konkurrencedygtige priser.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau? Så kontakt mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål i Sverige. Afstanden er ingen hindring, og I er velkommen til at kontakte mig via nedenstående formular.

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!