Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Haderslev

Ønsker du svensk ekspertise til din virksomhed i Haderslev?

Haderslev, der ligger smukt omgivet af bakker og fjord, er kendt for sin rige historie, smukke natur og blomstrende erhvervsliv. Men for danske virksomheder, der ønsker at udvide deres forretning til Sverige, kan det være en udfordring at navigere i det svenske marked. Her kan jeg, en erfaren svensk forretningskonsulent med en succesfuld historie med at hjælpe danske virksomheder siden 1999, komme ind i billedet.

Jeg er din svenske forbindelse

Uanset om din virksomhed i Haderslev har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, etablere samarbejder med svenske virksomheder eller blot forstå de kulturelle forskelle, der kan eksistere i erhvervslivet, så er jeg her for dig. Som din svenske forbindelse kan jeg hjælpe dig med en lang række forskellige tjenester, der kan få din virksomhed til at blomstre.

Mine tjenester

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse af forretningsdokumenter, marketingmaterialer, websites og andre vigtige dokumenter fra dansk til svensk og vice versa.
  • Forretningsrådgivning: Strategisk rådgivning skræddersyet til din virksomheds specifikke behov i Sverige. Få hjælp til at forstå det svenske marked, identificere potentielle forretningspartnere, navigere i lovgivningen og meget mere.
  • Marketing og kommunikation: Udvikling af effektive marketingstrategier og kommunikationsmaterialer, der taler til det svenske marked. Gør dit brand synligt og forståeligt for svenske kunder.
  • Salgsrådgivning: Hjælp til at udvikle og implementere succesfulde salgsstrategier for det svenske marked. Lær, hvordan du bedst kan nå dine svenske målgrupper og øge dit salg.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående kan jeg også hjælpe med en lang række andre forretningsrelaterede tjenester, der kan være relevante for din virksomhed i Haderslev. Kontakt mig endelig for at drøfte dine specifikke behov.

Hvorfor vælge mig?

Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden, ekspertise og de kontakter, der skal til for at få din virksomhed til at blomstre på det svenske marked. Jeg er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål og er altid på udkig efter nye måder at skabe værdi for mine kunder.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg klar til at hjælpe dig. Afstanden er ingen hindring, og vi kan nemt samarbejde online. Kontakt mig i dag ved hjælp af nedenstående formular for at starte en samtale og udforske, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Haderslev med at opnå succes i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!