Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hadsund

Ønsker du hjælp fra Sverige? Jeg er din danske erhvervskontakt!

Er du en virksomhed i Hadsund, der søger hjælp fra Sverige? Leder du efter en erfaren og professionel samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at få dine svenske forretningsdrømme til virkelighed? Så kig ikke længere!

Jeg er en svensk erhvervskonsulent med en stærk track record for at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige har jeg hjulpet utallige virksomheder med succes at navigere i det svenske marked, og jeg er klar til at gøre det samme for dig.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Hadsund?

Uanset hvad dine specifikke behov er, kan jeg hjælpe din virksomhed i Hadsund med en bred vifte af svenske tjenester:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på begge sider af Øresund. Jeg sikrer, at dit budskab bliver formidlet klart og fejlfrit, uanset om det drejer sig om marketingmaterialer, kontrakter, forretningskorrespondance eller noget andet.
  • Markedsføring og salg: At trænge ind på det svenske marked kan være en udfordring, men jeg har den erfaring og viden, der skal til for at hjælpe dig med at nå dine mål. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, finde de rigtige samarbejdspartnere og skabe forbindelse til potentielle kunder i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder for at udvide din virksomhed i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle strategier for vækst og navigere i det svenske regulatory system.
  • Andre erhvervstjenester: Udover ovenstående kan jeg også hjælpe din virksomhed med en række andre erhvervstjenester, herunder administrative opgaver, research og due diligence.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske samarbejdspartner:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få dit projekt til at lykkes.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, holder jeg mig konstant opdateret om det danske marked, og jeg forstår de kulturelle forskelle, der kan eksistere mellem danske og svenske virksomheder.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af ressourcer og potentielle samarbejdspartnere.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er nøglen til ethvert succesfuldt samarbejde. Selvom vi befinder os i forskellige lande, sikrer jeg, at kommunikationen er problemfri og effektiv.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg din forbindelse. Jeg er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at nå dine mål og få succes på det svenske marked.

Kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte en samtale og tage det første skridt mod et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!