Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Harndrup

Harndrup-virksomheder: Få hjælp fra jeres svenske forbindelse

Er du virksomhedsejer i Harndrup, og drømmer du om at udvide din forretning til Sverige, eller har du brug for hjælp med svenske forhold i din daglige drift? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med et unikt kendskab til det danske marked, kan jeg hjælpe din virksomhed med en bred vifte af tjenester – uanset om I befinder jer lige på tærsklen til det svenske marked, eller I allerede har aktiviteter i Sverige.

Dine svenske behov er mit speciale

Jeg tilbyder jer jeres egen svenske forbindelse, der kan hjælpe jer med alle jeres professionelle behov i Sverige. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe jer:

  • Oversættelser: Effektiv og professionel oversættelse af jeres forretningsdokumenter, marketingmateriale, hjemmeside og meget mere.
  • Markedsmæssig bistand: Få hjælp til at navigere i det svenske marked, etablere jeres brand og kommunikere effektivt med jeres svenske målgruppe.
  • Forretningsudvikling: Udvid jeres forretning til Sverige ved hjælp af min ekspertise inden for markedsundersøgelser, forretningsplanlægning og netværksopbygning.
  • Myndighedskontakt: Få hjælp til at forstå og overholde svenske regler og love, så I kan drive jeres forretning problemfrit.
  • Produktlancering: Sørg for en succesfuld lancering af jeres produkter eller tjenester på det svenske marked.
  • Salgs- og forretningsudvikling: Øg jeres salg og udvid jeres forretning i Sverige med skræddersyede strategier og rådgivning.

Hvorfor vælge mig?

Med over 25 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, er jeg din ideelle samarbejdspartner. Jeg har et indgående kendskab til både den danske og svenske forretningskultur, og jeg er dedikeret til at hjælpe jer med at nå jeres mål på det svenske marked.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag via nedenstående formular, og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe din Harndrup-virksomhed med at få succes i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

<form> </form>

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!