Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Vejby

Svenske konsulenttjenester til virksomheder i Vejby

Som professionel svensk virksomhedskonsulent med et indgående kendskab til det danske erhvervsliv har jeg siden 1999 hjulpet danske virksomheder med at styrke deres forretning. Nu vil jeg gerne introducere mine ydelser til virksomheder beliggende i Vejby. Med min base i Sverige kan jeg tilbyde et bredt spekter af skræddersyede konsulenttjenester, der kan dække jeres behov – uanset om I ønsker at ekspandere jeres forretning til Sverige eller blot optimere jeres nuværende samarbejder med svenske partnere.

Mine tjenester omfatter følgende

  • Oversættelse Perfekte oversættelser mellem dansk og svensk er nøglen til en succesfuld kommunikation og forretning. Jeg garanterer præcise og kulturelt tilpassede oversættelser af dokumenter, hjemmesider, markedsføringsmateriale, og meget mere.

  • Markedsanalyse og -strategi Jeg hjælper jer med at forstå det svenske marked, dets trends, konkurrenter, og forbrugeradfærd. Med denne viden kan vi udvikle effektive strategier for indtræden eller vækst på det svenske marked.

  • Forretningsudvikling Jeg har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at identificere potentielle svenske samarbejdspartnere, leverandører, og kunder. Jeg kan støtte jer i at opbygge relationer, forhandle kontrakter, og navigere svenske forretningsmæssige skikke.

  • Juridisk rådgivning i samarbejde med svenske eksperter I forbindelse med etableringen af virksomhed i Sverige eller indgåelse af kontrakter med svenske aktører har I måske brug for juridisk støtte. I tæt samarbejde med betroede svenske advokater kan jeg tilbyde jer adgang til juridisk ekspertise.

  • Kulturel forståelse og rådgivning For en succesfuld ekspansion i Sverige er det vigtigt at forstå kulturelle forskelle mellem de to lande. Jeg guider jer på en smidig måde gennem det svenske erhvervsklima.

Hvorfor vælge mig

Min dybe indsigt i både dansk og svensk erhvervsliv er min største styrke. Jeg forstår udfordringerne og mulighederne på begge sider af Øresund. Derudover tilbyder jeg en personlig service på jeres betingelser, og jeg vægter åben og klar kommunikation højt.

Min geografiske placering i Sverige betyder, at jeg kan agere som jeres forbindelse til svenske samarbejdspartnere. Jeres svenske relationer vil drage fordel af min lokal tilstedeværelse. Desuden kan jeg være med til praktiske opgaver i Sverige, hvis det er nødvendigt.

Ekspansion til Sverige kan åbne op for nye markedsmuligheder og skabe økonomisk vækst for jeres virksomhed. Det kræver dog omhyggelig planlægning – lad mig derfor hjælpe jer med at realisere jeres potentiale på det svenske marked.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og indlede et samarbejde. Afstanden er ingen hindring!

Jeg er klar til at hjælpe jer med alle jeres forretningsbehov i Sverige. Kontakt mig i dag for at starte en samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!